Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltenni is ciki, fura a kérdést, de mi van, ha egy 10 évvel ezelőtti exem kísért, cseszeget és a hangját hallom folyamatosan? Skizo vagyok, vagy van ennek egy mélyebb magyarázata? Mit lehet ez ellen tenni? Félek, hogy megkattanok...
Figyelt kérdés
2022. febr. 6. 01:28
21/34 A kérdező kommentje:
Ja, arra célzol, hogy előbb tegyem rendbe magam, utána próbálják barátkozni? Azért nincs annyi barátom, mert szét vagyok esve lelkileg és ez érződik?
2022. febr. 6. 21:55
23/34 A kérdező kommentje:
"Meta, rákerestem emberünkre, vannak gondjai. Egy korábbi kérdésére utaltam."
Faszán lenyomoztál? IP címem is megvan? Bekerült az aktám a nyilvántartásba, holnap már jönnek értem is kényszerzubbonnyal? Fasza
2022. febr. 6. 23:00
24/34 anonim válasza:
Ne csináljatok ilyet pszichésen instabil emberekkel, pls.😅
Üldözési mániát hozhat elő, ha ennyire mélyen van…
/ Senki nem mehet érted kényszerzubbonnyal. Volt már pszichológusod valaha? Vagy hogy derült ki, hogy skizo vagy?
25/34 A kérdező kommentje:
Rólad hogy derült ki, hogy Metamorfózis vagy? Engem meg ez érdekelne
2022. febr. 6. 23:28
26/34 anonim válasza:
Oké terelés kipipálva, már csak válaszolni kéne :)
27/34 A kérdező kommentje:
Volt már pszichológusom, elvileg személyiségzavart diagnosztizáltak nálam, a skizo csak az én feltételezésem
2022. febr. 7. 15:14
28/34 anonim válasza:
Magadat nem tudod diagnosztizálni ilyenekben. Szakember is csak a szokásos korlátok ismeretében csinál ilyesmit magán, aztán keres egy jó kollégát... Elvileg súlyosbodhat, rá kéne nézzen egy beavatott...
29/34 anonim válasza:
Milyen személyiségzavar? Abból is van vagy egy millió… Annak a fele meg nem is azon a megnevezésen fut, mint ahogy a félismeretterjesztő cikkeken csüngő laikusok körében terjed…
30/34 A kérdező kommentje:
28-as:
ezért is voltam bátor azt írni, hogy "a skizo csak az én feltételezésem", nem pedig azt, hogy "de én skizonak diagnosztizáltam magam, és kész, ez az így van, mást már meg sem hallgatok ezzel a kérdéssel kapcsolatban".
2022. febr. 7. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!