Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltenni is ciki, fura a kérdést, de mi van, ha egy 10 évvel ezelőtti exem kísért, cseszeget és a hangját hallom folyamatosan? Skizo vagyok, vagy van ennek egy mélyebb magyarázata? Mit lehet ez ellen tenni? Félek, hogy megkattanok...

Figyelt kérdés

2022. febr. 6. 01:28
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
A kedves magyar társadalmi berendezkedés nem lehet a súlyosbító tényezők között? Vagy kussoljak lipsi, és örüljek, hogy nem Burkina Fasoba születtem ?
2022. febr. 6. 11:58
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Ohh. Na idefigyelj, tudsz te értelmesen, emberként kommunikálni velünk?

Ha igen, akkor kommunikálj is úgy, stimmt? És írd körbe a problémád - valamint kezdj el keresni egy szakembert magadnak.

2022. febr. 6. 12:04
 13/34 anonim ***** válasza:
2022. febr. 6. 14:11
 14/34 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a válaszokat.
2022. febr. 6. 17:18
 15/34 A kérdező kommentje:

"Plusz ha alapvetően is kevesebb, nem túl mély emberi kapcsolatod van, akkor pláne reális"

Hát igen, nincs túlzottan sok barátom, és ők is elég ritkán keresnek. Inkább én nekem kell utánuk "futnom" és sokszor kapok elutasítást...

2022. febr. 6. 17:20
 16/34 anonim ***** válasza:
Most jobban vagy? Vége a “rohamnak”?
2022. febr. 6. 17:28
 17/34 A kérdező kommentje:
Home Officeban dolgozom, így van, hogy hetekig felém se néz senki. Pláne, hogy most lejöttem vidékre. De Pestet se bírtam már, itt legalább csend, nyugi és tiszta levegő. Na meg fény és nagyobb tér. Viszont még kevesebb interakció emberekkel. Igaz, hogy a nagyvárosban a nemkívánatos interakcióból is sokkal több volt (vagyis abból volt szignifikánsan több, annyira nagyon gyakran ott se találkoztam a barátaimmal)
2022. febr. 6. 17:33
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus vállal online ülést is, csak mondom. Fordulhatsz hozzájuk ilyen igénnyel.
2022. febr. 6. 17:38
 19/34 A kérdező kommentje:
A pszichológus barátokat is szerez nekem? :))
2022. febr. 6. 17:50
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Kisebb célnak szerintem megtenné az is, ha a hangok közül egyik sem egy évekkel ezelőtti kapcsolat szilánkjai lennének…
2022. febr. 6. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!