Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők számára az miért olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők számára az miért olyan zavaró, ha a párjuk megnézi az utcán a látnivalókat, egy-egy szebb mellet vagy feneket?

Figyelt kérdés

2022. febr. 5. 14:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
#9 Mindent nagyon szépen összefoglalt ezzel kapcsolatban!
2022. febr. 5. 16:27
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem minek kellett lepontozni, ez így van. Akit megnéz az is lehet valakinek a barátnője, engem is megnéznek attól függetlenül hogy van barátom. Tudom hogy mennyit érek, én ezen nem problémázok. Annyi, hogy félpucér képeket nem teszek ki direkt figyelemért, mert nem vagyok olyan olcsó, hogy minden szakadt láthassa a privátabb részeimet.
2022. febr. 5. 16:37
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

12

Azt nem fogod fel, hogy ha valakinek megnézik a párját, az érdem, nem ciki...

2022. febr. 5. 16:43
 14/21 anonim ***** válasza:
11%
Pedig neki semmi érdeme nincs benne, esetleg nekem, én járok el edzeni, nem ő helyettem, én fizetem a szépségápolásomhoz a kellékeket, nem ő 🤣
2022. febr. 5. 17:10
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

# 12 Szerintem azért pontoztak le, mert nem ez volt a kérdés. Ez csak egy ilyen önfényezés, hogy haha engem is megnéznek, mert jónő vagyok. Közben kb mindenkit megnéznek az utcán, aki jobban néz ki, mint egy kupac kaka. Az, hogy teszel vagy nem teszel ki meztelen képeket bárhova, pláne nem volt sehol kérdés.

Off vége: Engem azért zavar, mert aki feltűnően megnéz másokat az utcán, az bunkó. Önmagát alázza meg, ahogy csorgatja a nyálát a nőkre. Nézze meg diszkréten, azzal semmi baj. De ne essen ki a szeme.

2022. febr. 5. 17:13
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

15 én csak rávilágítottam, hogy nem minden nőnek van a béka segge alatt az önbizalma. Hìvhatjuk önfényezésnek, de az én önbizalmam nem a páromtól fog függni. Ránéz e arra a nőre vagy nem, milyen hosszan nézi meg, a filmben megnézte a félmeztelen nőt úristen, a bankban nő volt az ügyintéző NANE. Szóval valaki attól hűséges ha szelektív látása van, vagy ha kinyomja a barátnője kedvéért a szemét akkor már elhinné? Nem, mert ilyenkor a saját önbizalmad a probléma, nem a párod hűsége.

És pont ezt magyaráztam, nyilván azért néznek, mert van szemük. Ami meg megfogja a tekintetüket azt tovább nézik. Holnaptól mindenki nyomja ki a másikért a szemét.

2022. febr. 5. 17:35
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

"látnivalólat"

Nem neked lettek odakészítve, aranyapám. Te foglalt vagy, neked már nem ez a dolgod.

2022. febr. 5. 17:52
 18/21 anonim ***** válasza:
95%

Tudod, hogy kik szoktak gondolkodás nélkül bámulni idegenekre?

A kutyák, a dedós gyerekek, akiknek nem fejlődött még ki rendesen az agya, a mentális retardáltak, és a tahó bunkó parasztok.

Nem tudom hogy te melyik vagy ezek közül (gondolom az utolsó kettő közül az egyik) de a nők nagy része nem csak hogy nem akar ilyenekkel párkapcsolatot, de még együtt sem akar mutatkozni velük. Abszolút jogosan.

2022. febr. 5. 17:56
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy férfi egyedül van és úgy nézi a nőket, hogy az feltűnjön nekik (bámul, utánuk fordul, stb), az elég primitív, tahó szokás, a c.gányok viselkednek így. Ha pedig úgy csinálja mindezt, hogy a párja is ott áll mellette, akkor nem csak tahó módon viselkedik, hanem a barátnője/felesége iránti tiszteletének hiányát is nyíltan, büszkén kifejezi mindenki számára.

Azzal semmi baj nincs, ha csak rápillant nőkre, férfiakra vagy akire akar.

2022. febr. 5. 18:25
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi mikor wellnessben voltunk, nagyon nézett egy szép alakú lányt, úgy értem, hogy hosszan, nézte, mit csinál, mikor a medencébe bejöttek, akkor is folyton odapillantott. Azóta egyébként szakítottunk már, bár nem ezért, de így utólag visszagondolva most, talán az ilyen esetek miatt is jobb. Nagyon normális, kulturált, értelmes srác volt, stb, szóval nem tahó, de én nagyon kellemetlenül éreztem magam, ha túlreagálás, ha nem, átmentem a szaunába, és később sem szóltam hozzá. Nekem ezzel nem önbizalom problémám van, mert sokat teszek magamért, edzek, csinos vagyok, de talán pont emiatt is, miért nem örül valaki annak, hogy van egy szép barátnője, miért kell ilyen megalázó helyzetbe hozni? Mert igenis az, hogy együtt vagy a pasiddal, és ahelyett, hogy veled beszélgetne, téged nézne, azt látod, hogy kényszeresen stíröl valakit... Én az ilyennel úgy vagyok, hogy oké, akkor lehet menni ismerkedni, én egyedül is tökéletesen jól megvagyok.
2022. febr. 5. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!