Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha zavaró nyilvános helyen, hogy keveset beszél a párom?
Nagyon csendes típus a barátom, nem közlékeny, amit alapjáraton elfogadok, sőt, igazából jobb is így, mert én is introvertált vagyok.
Viszont amikor pl. étterembe megyünk, vagy vonaton is akár, mindig azt csinálja, hogy bámul ki a fejéből, figyeli a környezetét (sajnos a nőket is, ami iszonyatosan rosszul esik), látszik, hogy a gondolataiban van.
Nekem meg ez annyira kínos.. Más párok/barátok tök jól érzik magukat, beszélgetnek, nevetgélnek, az én barátom meg mintha ott sem lennék mellette... Meg szokta fogni a kezemet, vagy ad puszit, meg mond néha valamit, de ennyi.
Én meg nem érzem úgy, hogy nekem kellene szórakoztatni magamat, úgy értem, ha mesélek is valamit, arra sem reagál hosszan.
Mit lehetne ezzel kezdeni?
Mert egyébként meg tökéletes pasi, és nagyon szeret, nagyon elkényeztet.
Hiába jó sok más szempontból, valószínűleg mégsem illetek össze. A legtöbb rövid-közepes kapcsolat "csak" egy-két ilyen rossz tulajdonságon bukik el, amik egy darabig elfogadhatónak, elviselhetőnek tűnnek, hosszútávon viszont megtöltik a hócipőt.
Nem mintha egy deka rossz tulajdonsággal sem lehetne együtt élni, hiszen tökéletes ember nincs. De vannak olyan tulajdonságok, amik kompatibilisek a mi személyiségünkkel, és vannak, amik egyszerűen nem.
Az én férjem pl otthonülő. Vannak, akik nem bírnák elviselni ezt, megfulladnának mellette, nekem viszont tök rendben van, mert az én seggem sincs besózva. Ha partiarc lenne, és minden hétvégén haveri társaságban kéne lógnunk, azzal viszont kikészítene.
Ez a fajta szótlanság sajnos nem tűnik megváltoztatható kategóriának. Te tudod, mennyire zavar. Azért próbáljatok beszélni róla.
Amiket írtál a párodról az rám is illik. Bár én étterembe nem járok, de buszon/vonaton utálok beszélni. Alig lehet érteni mit mondd a másik, hangosan kell nekem is pofáznom. Utazás közben én is gondolkodni szeretek, és bámulni ki a fejemből.
"Nekem meg ez annyira kínos..". Szerintem meg ne törődj azzal, hogy mit gondolnak mások. Egyáltalán nem gáz, ha a buszon nem ugattok végig, ezzel eleve zavarva másokat.
Az éttermes dolgot már hamarabb megértem. Beszélj vele erről.
Igen, utazás közben jobb azért. De ha eszünk vagy iszunk valamit, mindig annyira unatkozom, mert ennyi erővel teljesen egyedül is beülhetnék valahova. Amúgy sem értem, miért nem engem néz, meg velem foglalkozik, ha egyszer ez egy közös program?
Nem bántásból csinálja, már beszéltünk róla többször is, de sajnos zavar. :(
Meg tudom, hogy nem másokkal kéne törődni, de ilyenkor mindig az jár a fejemben, hogy mások biztos szánakoznak, hogy milyen pár ez, egymáshoz sem szólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!