Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha zavaró nyilváno...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha zavaró nyilvános helyen, hogy keveset beszél a párom?

Figyelt kérdés

Nagyon csendes típus a barátom, nem közlékeny, amit alapjáraton elfogadok, sőt, igazából jobb is így, mert én is introvertált vagyok.

Viszont amikor pl. étterembe megyünk, vagy vonaton is akár, mindig azt csinálja, hogy bámul ki a fejéből, figyeli a környezetét (sajnos a nőket is, ami iszonyatosan rosszul esik), látszik, hogy a gondolataiban van.

Nekem meg ez annyira kínos.. Más párok/barátok tök jól érzik magukat, beszélgetnek, nevetgélnek, az én barátom meg mintha ott sem lennék mellette... Meg szokta fogni a kezemet, vagy ad puszit, meg mond néha valamit, de ennyi.

Én meg nem érzem úgy, hogy nekem kellene szórakoztatni magamat, úgy értem, ha mesélek is valamit, arra sem reagál hosszan.

Mit lehetne ezzel kezdeni?

Mert egyébként meg tökéletes pasi, és nagyon szeret, nagyon elkényeztet.

2021. szept. 25. 14:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%

Senki nem néz titeket. Nem vagytok valami celebpár, hogy mindenki lessen.

És ennek az introvertáltsághoz kevés köze van. Nekem inkább az fura, hogy unatkozol kaja közben, ha nem beszélnek veled? Valami csak van a fejedben.

2021. szept. 25. 15:51
 12/21 A kérdező kommentje:

10-es, ezt leírtam a kérdésben is, hogy reagál, de nem is nagyon akar ilyenkor beszélgetni. Otthon teljesen más, akkor nincs ez a probléma, meg csomót kérdezget is.

11-es, engem untat, ha azt kell néznem, hogy mások mit esznek, vagy hogy hogy néz ki a fal, ez kb. 5 perc. Nyilván vannak gondolataim, de ha vagyok valahol, akkor nem magamba akarok zárkózni, azt otthon is lehet.

2021. szept. 25. 16:49
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs mit mondania, akkor nincs mit.
2021. szept. 25. 16:52
 14/21 anonim ***** válasza:
63%
Az a baj, hogy ezt magadba zárkózásnak fogod fel.
2021. szept. 25. 16:56
 15/21 anonim ***** válasza:
64%

Én megértem kérdező. Engem is rettenetesen irritálna, ha beülnénk ebédelni egy étterembe és másfél-két órán át egymáshoz se szólnánk.

Ezeknek közös élményeknek kéne lennie, de ezt nehezen lehet annak nevezni.

A pároddal beszéltél már erről? Mit mondott miért csinálja?

2021. szept. 25. 17:21
 16/21 anonim ***** válasza:
86%

En sem szeretek ugy beszelni,hogy tobb idegen hallhatja amit mondok. Alapbol szorongo vagyok, ha ram neznek mar az is idegesit, nem tudok ilyenkor termeszetes lenni. Megprobaltam, de valamit mindig idetlenkedtem, rosszul mondtam, osszr zavarodtam.

Otthon meg fecsegek mindent,mikor kenyelmes kornyezetben vagyok. Utazas kozben en is nezek ki a fejembol, nezem a tobbi utast, hajat, oltozeket es kicsit 'magammal beszelek'.

Ezt a nok nezegetese dolgot megertem ha zavar, de nem lehet,hogy nem csak oket bamulja,hanem amugy mindenkit? Szokott nezni kepeket, vagy utcan feltunoen bamulja a szepeket? Mert siman lehet,hogy csak te erzed igy kulon a nokre, o pedig bele sem gondol.

2021. szept. 25. 17:28
 17/21 A kérdező kommentje:

15-ös, állomáson is van ilyen pl, hogy elkezd sétálgatni a peronon, és otthagy úgymond. Erre azt mondta, hogy csak unatkozik, amíg várakozni kell.. Szóval csak ilyeneket mond rá, hogy csak bámul ki fejéből, meg hasonlók.

16-os, mindenkit megnéz, férfiakat, időseket is. De számomra az lenne egy normális randi, vagy romantikus randi legalábbis, hogy csak rám figyel, és beszélgetünk, nem pedig azt lesi folyton, kik mennek el körülöttünk..

2021. szept. 25. 17:47
 18/21 anonim ***** válasza:
75%
teljes mértékben megértem, hogy zavar. ha közös programra mentek, akkor foglalkozzatok is egymással. nekem kicsit fura, hogy azt mondja, hogy unatkozik. azt még megértem, ha mondjuk a vonaton igen, de amikor ,,randi" van, akkor miért unatkozik? untatja a társaságod? mert ha igen, akkor ez más jellegű probléma. vannak egyáltalán gondolatai? őszintén szólva, én is szoktam látni párokat, akik egymáshoz sem szólnak, és csak a telefont basztatják. hát... ezt lehet otthon is. szerintem ilyenkor ,,illik" megerőltetni magad a másik kedvéért. bár ha már erőltetni kell... de bámulni ki a fejedből otthon is tudsz
2021. szept. 25. 17:59
 19/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, én is erre gondoltam, de amúgy csak az utcán ilyen, ezért nem értem, hogy miért, ez olyan fura.
2021. szept. 25. 19:04
 20/21 anonim ***** válasza:
79%

Utazás közben én is szeretek elmerülni a gondolataimban, kimondottan idegesítő ha bedzélgetni kell.

Étterembe se nagyon beszélek, max amíg megjön a kaja. Utána eszek. Evés közben nem szeretek megállni beszélni. Kávézóban is ha iszogatok inkább elmerülök az ízekben..tehát megértem.

Ilyen a személyisége. Nem hiszem hogy tudna változtatni. Jelezheted neki a gondot, de egy idő után úgyis visszatérne ezekhez a viselkedésekhez mert ő ilyen.

Ha ennyire zavar, keress egy extrovertáltabb embert.

2021. szept. 26. 07:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!