Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Sziasztok! A szituáció teljes átlátásához leírom az egész sztorit.
36 éves férfi vagyok, elvált. Az előző házasságomban 3 fiam született a két nagy él velem. Tavaly novemberben összejöttem egy hölggyel, akit azóta nagyon megszerettem, mondhatom, hogy beleszerettem. Neki két gyermeke van. Mikor összejöttünk ő frissen lépett ki egy, elmondása szerint mérgező, számára már terhes kapcsolatból, ami 2 évig tartott, de már hónapokkal a szakítás előtt túl volt már rajta. Közben úgy döntöttünk, hogy összeköltözünk. Hozzám költöztek, mivel nálam van annyi hely, hogy kényelmesen elférünk. Vannak momentumok, amik mindenki részéről bizonyos rugalmasságot igényelnek, de abszolút megugorható. Idáig minden szép és jó, akár tündérmesébe illő is lehetne a dolog, de itt jön a jól ismert DE!
Tegnap este beszélgettünk és elmesélte, hogy ráírt a korábbi fiatalember és egy csomó közös képükkel megbombázta. És elbizonytalanodott. Hogy valóban én vagyok-e az igazi? Valóban jó ötlet volt-e különmenniük, velem összejönnie, összeköltözni. Összezavarodott.
Mikor frissen a válás után társkeresésbe kezdtem mindenkinek az volt az első kérdése, hogy túl vagyok-e már a kapcsolatomon. Akkor ez nagyon idegesített, de most rá kellett jöjjek, hogy ez egy teljesen legitim kérdés.
Én nagyon szeretem őt, de életem során megtanultam, hogy a szerelmet kierőszakolni nem lehet bármennyire is szeretném. Küzdenék érte, de ez olyan megerőszakolós nekem.
Ugyanakkor elmondása szerint minden téren hozom azt, akire vágyik, és nem akar elveszíteni, mert nem akarja, hogy egy ilyen férfi másé legyen rajta kívül.
Arra gondolok, hogy lehet, hogy ez csak megfutamodás részéről. Egy teljesen új szituációban találta magát, így csalogató lehet számára a langyos szar, amit már ismer. Ez viszont annak ismeretében nagyon furcsa, hogy nála ambiciózusabb nőt még életemben nem láttam. Nem az a fajta, aki beszarik az első felbukkanó akadály láttán.
Fogalmam sincs mit tegyek. Nagyon jól esik, hogy ilyen mélységig beleavat az érzelmeibe, gondolataiba, ugyanakkor nagyon megvisel. Ez most egy nagyon nagy törést okozott bennem.
Ti mit tennétek ebben a szituációban.
#10 vagyok.
Nos, nekem nem lenne sok bizalmam ahhoz a nőhöz, akit az extől jövő szerelmes üzenet ennyire fel tud kavarni. De ha már benne vagyok ebben a helyzetben (vagyis együtt lakunk mi is és 2+2 gyerekünk is), akkor inkább kivárnék, hogy merrefelé dől el benne a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!