Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire szerencsétlen?
Figyelt kérdés
Mindig csak olyanokkal jövök össze,akikkel alig vagy szinte semmiben nem hasonlítunk. Érdeklődési köreink teljesen másak,nincs miről beszélnünk,csak épp,hogy mi volt suliban meg ilyenek. De vonzom az ilyeneket, és nagyon könnyen megszeretem őket.A mostani barátommal is alig van miről beszélnünk,és nem tudom hogy egyáltalán ,mit kérdezzek tőle.
segítsetek,hogy mit tehetnék.
2010. szept. 10. 16:25
1/6 anonim válasza:
Hát figyu az ellentétek vonzzák egymást. És mindíg van miről beszélni pl zenék stb. Én barátnőmmel úgy vagyok,hogy sokmindenben különbözünk,de vannak dolgok amikben hasonlítunk. Ezzel semmi baj sincs :-)
2/6 anonim válasza:
Ó te szegény, de sajnállak, keress olyan embert aki neked megfelel.
Valakinek még ennivaló sem jut te meg ilyeneken sírsz.
4/6 anonim válasza:
Szerintem eleinte picit jobban megkéne ismerni még a kapcsolat elején az illetöt, pl hova szeret járni, mit szeret csinálni, ha ezeket tod , azt is tudni fogod, hova tudtok együtt menni meg miről tudtok beszélni.
5/6 Cirmos kandúr válasza:
b@zd, mások azér sírnak hogy nem tudnak párt találni, te meg ezen sírsz?!
6/6 anonim válasza:
Nincs igazatok! Szegény kislány nem tudja miről beszélgessen a pasijával. Arra gondoltál már, hogy néma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!