Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem igényli a napi kapcsolatot, ez rendben van vajon?
Régebb óta ismerjük egymást, de 3 hónapja lett csak intimebb a kapcsolatunk, viszont nem igényli a napi kapcsolattartást. Nem beszéljük meg aznap kivel mi történt.
Én szeretnék beszélgetni mindennap, van hogy beszélünk, de van hogy 1-2 napig nem.
Minden ember más, ezért nem gondolom, hogy ez nem lenne normális vagy nincs esély a változásra.
De ez mennyire van szerintetek(!) rendben? Mennyire kellene vele türelmesnek lennem? Mi hiányozhat? A szerelem? Meddig kellene várnom a változást remélve?
Én nő vagyok ő férfi, inkább férfiak véleményére lennék kíváncsi.
Gondoltam hogy nő vagy... Komolyan már az elején tudtam.
Velem is mindig ezt csinálják a nők.. Ti azt hiszitek, hogy nem szeretünk titeket, vagy nem gondolunk rátok.
Komolyan, miért kell a másikat megfolytani? Folyton írni, telefonálni? Mindennapodat elmondani? Az ilyenkor nem esik le, hogy amikor együtt vagytok meg már nincs miről beszélni?
Én mindig azt szerettem volna, hogy hétvégén amikor találkozunk az adott lánnyal, elmesélhessem neki a hetem, hogy mitörtént velem, vele mitörtént. Érezni a hiányát, a vágyat hogy láthassam és beszélhessek vele. Munka az közben adott nő járt a fejemben, vártam a hétvégét.
Erre már kedden jön az üzi: Haragszol???? Miért nem akarsz velem beszélni?????? Nekem ez ìgy nem jó!!! Stb. stb. rinya. És bumm, betöritek egy kalapáccsal a képet.
Mindig mindig ezt csináljátok, mindig láttok valamit a dolog mögé.
Kegyetlen világot élünk. Lassan az emberek fontosabbnak tartják, hogy chateljenek, telefonáljanak, minthogy élőben tényleg beszélgessenek.
Katasztrófa.
Nem feltétlen gondolom, hogy idióta lenne. Teljesen megértem az álláspontod. Nem irogatok neki és megbeszéltünk, ha ő nem érzi hogy mindennap írni akar, akkor nem ír.. Megértő vagyok ilyen szempontból és bízom is benne.
Viszont itt az a helyzet, hogy csak jelenleg nem érzi azt, hogy napi kapcsolatban akarna lenni. Tehát a volt kapcsolataiban eljutott arra a pontra, amikor napi kapcsolatban akart lenni. Nem tudom, hogy 3 hónap után mennyire oké vagy nem oké h nem vagyunk? Úgy érzem ez az idő még nem sok idő.. de közben más kapcsolataiban mást éltem meg.
Tudod, kedves tizenkettes válaszoló, akármennyisszer toleráns voltam azokkal, akik hasonlóan viselkedtek, mindig visszaéltek a bizalmammal. Mindig kiderült, hogy nem voltak belém szerelmesek, másnak írogattak hazug leveleleket napi szinten,mással kefélgettek, amíg én például karácsonyi ajándékot vettem és terveztem a menüt, rám ezért nem maradt energia. Az ex lakásába jó lett volna visszakuncsorogni magát annak a kedves illetőnek, aki porig alázott azzal, hogy szart rám a kezdeti love bombing után, szinte mindig én kerestem. Kiderült, hogy ezért. Látod, ez a baj a világgal, nem az , hogy valaki őszintén igényli a szeretetet.
Ha vágyom a másik figyelmére, akkor én már rögtön birtokló köcsög vagyok. Ha elvárom, hogy ha dolgozik állítólag, akkor ne a kocsmában üljön, akkor kisajátítom...Szerinted hova tart ez a mocskos világ, úgy őszintén?!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!