Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik!Zavarna titeket,ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik!Zavarna titeket,ha a párotok ilyen tetkót akarna csináltatni a combjára?

Figyelt kérdés

Imára kulcsolt kéz keresztet tart,körülötte felirat-

Uram bocsásd meg az eddigi vétkeimet,és adj erőt az újabbakhoz

Azt mondta a párom,ennyi erővel azt is kitetováltathatnám magamra,hogy pina kiadó.

Vélemény?

2022. jan. 31. 18:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
Igen, szóval mit is keresel itt, Dóri?🤨
2022. jan. 31. 19:55
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
Szóltak,hogy itt talállak és hozzalak most már haza mielőtt rád hívják a yardot,mert rettegésben tartod megint a falut.
2022. jan. 31. 20:02
 13/17 anonim ***** válasza:
45%
Elnézést kérek a Törperdő lakóitól. Megyek is sírni a gombaházam csücskébe.
2022. jan. 31. 20:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Bár nem pasi vagyok, ezt egy egyszeri, jó poénnak tartanám. :D Most is megmosolyogtam.

Felvarratni viszont szerintem erős.

2022. jan. 31. 21:26
 15/17 anonim ***** válasza:
72%
Csodálkoznék, eddig hogy nem vettem észre, mekkora proli a csajom.
2022. jan. 31. 22:36
 16/17 $$$$$ ***** válasza:
0%

Nem zavarna. Nem szólnék bele, hogy mit varrat fel. Nekem is van egy pár tetkóm és lesz is még. Szerintem mindenkinek a sajat döntése hogy mit varrat fel. Nem kell engedélyt kernie rá senkitöl se. Nekem jelenleg nincs barátnőm de ha lenne akkor azt varratna amit csak akar és oda ahova csak akar. De ezt ugyan úgy vissza fele is elvárnám. Szerintem ez így a normális. Meg számomra tetkóbol amugy sincs olyan hogy már túl sok. Tehat lenyegeben mindegy mit varrat fel magára. Úgy is tetszene.

21/F

2022. márc. 13. 11:36
 17/17 A kérdező kommentje:
Átgondoltam,egy oroszlánfej lett a vége ,a vállamra.
2022. márc. 17. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!