Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiket a másik fél manipulált, azok hogyan vették észre?
Figyelt kérdés
Mi az az érzés, amikor valaki azt érzi hogy érzelmileg manipulálva van?
Milyen érzéseket érez az, akit érzelmileg manipulálnak?
2022. jan. 29. 11:24
11/16 A kérdező kommentje:
Pont hogy azert altalanosak mert részeről mindenre kiterjednek.
2022. jan. 29. 15:52
12/16 anonim válasza:
Oké de mondjuk ha leírsz egy adott szitut, hogy ki mit reagált arra a dologra és hogyan, akkor jobban érteném mi a valós bajod.
13/16 A kérdező kommentje:
Akiket manipuláltak erzelmileg és több válaszadó is leírta hogy ők miből érezték, nekik nem kell ezen mit magyarázni. Akik meg nem voltak erzelmileg manipulálva azok meg eleve olyanok mint te,hogy mondj egy szitut stb. A kerdést amúgy is azoknak tettem fel akiket manipuláltak erzelmileg.
2022. jan. 29. 16:01
14/16 anonim válasza:
Velem elhitette, hogy csak ő szeret és ő ért meg. Közel sem volt így. Akkor vált világossá, amikor elkezdtem egy új felnőttképzést, és mindenki szvesen barátkozott velem.
15/16 anonim válasza:
Nos hidd el tudom mi az, csak te már előre tudod hogy manipulálnak érzelmileg? Mondok egy példát, amikor valaki el akar hitetni veled olyan dolgot ami egyébként neked káros a jövődre vonatkozóan, és kiismeri a gyenge pontodat, hangulatodat, a rossz lelkiállapotodat csak hogy a maga javára fordítsa azt, és valójában nem te érdekled csak hogy ő megkaphassa amit akar, és tudatosan megtervezi ezt előre.
16/16 anonim válasza:
Én sem értem, hogy a kérdező miért nem tud leírni egy szitut, amiből neki az jött le, hogy manipulálják. Sokkal jobban be tudnánk lőni, hogy valóban az történik-e, és akkor nem kell itt megpróbálni leírni egy érzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!