Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közel a 28-hoz van értelme szakítani? Fogok még találni valakit, aki szeret és tisztel?
Nagyon el vagyok keseredve jelenleg a parkapcsolatom miatt. Nem történik semmi, nem oldódnak a problémák, a párom nem hajlandó tenni semmit, hogy jobb legyen.
Van még értelme ujrakezdeni ennyi idősen? Mi lesz, ha nem találok senki mást?
Köszönöm az eddigi válaszokat.
A félelmem az, hogy ez a kapcsolat is "nehezen" jött létre. Ezért félek, hogy nem lesz már másik:(
"Fogok még találni valakit, aki szeret és tisztel?"
Nem csak ezért érdemes szakítani.
Szingliként jobb, mint egy rossz kapcsolatban. Ezt tanúsíthatom, pedig
- az előző kapcsolatom olyan volt, hogy két ember, aki nem kellett senki jobbnak, egymásra talált
- én biztosan őrült, cicás néniként megyek majd a sírba.
Mégis boldogabb vagyok, amióta kiadtam a bunkó, bántalmazó exemnek az útját. Tudom, hogy se kapcsolatom, se családom nem lesz, de legalább nem is kell tartanom a folyamatos leüvöltéstől, számonkéréstől, sértődésektől és az erőszaktől. Inkább a macska, mint egy ilyen "ember".
28!!!, HUSZONNYOLC ÉVES VAGY
Kis porbafingó.., azt se tudja mi fám terem az élet, de már azon sír, hogy lehet nem tudná újrakezdeni...
A barátaim fele ötven éves koruk után kezdték újra, többük többedjére már.
Pár éve még tini voltál!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!