Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Közel a 28-hoz van értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közel a 28-hoz van értelme szakítani? Fogok még találni valakit, aki szeret és tisztel?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve jelenleg a parkapcsolatom miatt. Nem történik semmi, nem oldódnak a problémák, a párom nem hajlandó tenni semmit, hogy jobb legyen.

Van még értelme ujrakezdeni ennyi idősen? Mi lesz, ha nem találok senki mást?

2022. jan. 29. 09:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj már! Soha nem késő megtenned önmagadért a megfelelő lépéseket. Ezerszer inkább egy - két év magány, mint sok év manipuláció és szenvedés. Én harmincöt évesen jelenleg ott tartok, hogy nem bírok férfira nézni, aminek megvan a maga oka. Viszont még így is jobb, mint abban az őrületben, amibe kergettek.
2022. jan. 29. 12:13
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
43 évesen kezdek megint új életet..
2022. jan. 29. 12:39
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

A félelmem az, hogy ez a kapcsolat is "nehezen" jött létre. Ezért félek, hogy nem lesz már másik:(

2022. jan. 29. 14:11
 14/19 anonim ***** válasza:
40%
Igen, azt azért érdemes mérlegelni az eddigi tapasztalataid és a jelenlegi körülményeid alapján, hogy mik a reális lehetőségek... Értsd, ha ez a kapcsolat is nehezen jött össze (ahogy írod), emellett esetleg jelenleg egyáltalán nem mozogsz olyan közegben a mindennapok során, ahol esélyes lenne megismerned valakit (a netet hagyjuk...), akkor jól gondold át, hogy mennyire szar is valójában a jelenlegi. Nem akkora poén ugyanis örökre vagy hosszú-hosszú évekre teljesen egyedül maradni. Itt könnyen írják neked, hogy egy kis idő, egy-két év stb., csak amikor pofán vág a valóság, és 5 meg 10 év múlva is egyedül leszel, egyre kevesebb szabad jelölttel, miközben a barátaid egyre inkább a saját kapcsolatukkal és családjukkal lesznek elfoglalva, a testvéreid és unokatestvéreid, ha vannak, szintén, az idősebb családtagjaid pedig elmennek, az semmivel sem jobb, boldogabb élethelyzet... Ez is benne van ugyanis a pakliban, nem törvényszerű, hogy kis idő múlva úgyis jön más, főleg, ha eddig sem ez volt a jellemző nálad.
2022. jan. 29. 15:20
 15/19 anonim ***** válasza:
14%
Megbeszéltétek a gondokat? Te teszel ellene? Mert a kérdésben csak arról írsz hogy a párod nem hajlandó tenni semmit. És te? Ha meg akarod oldani, az két emberen múlik, nem csak a párodon, de legalább annyira rajtad is.
2022. jan. 29. 16:12
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"Fogok még találni valakit, aki szeret és tisztel?"

Nem csak ezért érdemes szakítani.

Szingliként jobb, mint egy rossz kapcsolatban. Ezt tanúsíthatom, pedig

- az előző kapcsolatom olyan volt, hogy két ember, aki nem kellett senki jobbnak, egymásra talált

- én biztosan őrült, cicás néniként megyek majd a sírba.

Mégis boldogabb vagyok, amióta kiadtam a bunkó, bántalmazó exemnek az útját. Tudom, hogy se kapcsolatom, se családom nem lesz, de legalább nem is kell tartanom a folyamatos leüvöltéstől, számonkéréstől, sértődésektől és az erőszaktől. Inkább a macska, mint egy ilyen "ember".

2022. jan. 29. 16:20
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

28!!!, HUSZONNYOLC ÉVES VAGY

Kis porbafingó.., azt se tudja mi fám terem az élet, de már azon sír, hogy lehet nem tudná újrakezdeni...

A barátaim fele ötven éves koruk után kezdték újra, többük többedjére már.

Pár éve még tini voltál!!!

2022. jan. 30. 07:08
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt írtad volna, hogy 58 vagy, akkor megértem, hogy aggódsz a változás miatt.
2022. jan. 30. 11:15
 19/19 Senior Séf ***** válasza:
100%
Én 40 voltam, amikor megtalált a szerelem. Ennek 23 éve, és még mindig tart.
2022. jan. 30. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!