Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet annak jogi következménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kovács László 1996 kérdése:

Lehet annak jogi következménye ha egy 16 éves lány egy 25 éves fiúval van együtt?

Figyelt kérdés
Én úgy halottam ha már a lány betöltötte a 16-ot saját akaratából azzal randizhat akivel akar. Szülők eléggé tiltják és azzal fenyegetőznek hogy jogi útra lépnek. Ki mit tudna segíteni ezzel kapcsolatban?

2022. jan. 28. 15:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%

Jogilag semmit nem tehetnek a szülők, mivel itthon 14 év felett annak teszi szét a lábát a csajszi akinek akarja. Nem vagy büntethető.

De a jogi értelemben vett legalitásától függetlenül még ugyanúgy beteges amit csinálsz, hiszen egy 16 éves kislánnyal vagy együtt 25 éves felnőtt férfi létedre.

Ha ennyire nem kellettél senkinek a korosztályodban, annak bizony nyomós oka van. Valami nagyon nincs rendben veled.

2022. jan. 28. 15:57
 12/18 anonim ***** válasza:
18%

Ne hallgass a sok irigykedore. Nincs is jobb egy 16 eves hamvas feszes testnel, csak a sok csoringernek boki a csoret. Amugy lehet jogi kovetkezmenye, ugy hivjak hogy gyerektartas, mar amennyiben bennhagyod a szlottyot. A szuloknek meg oda teheted a BTK-t a beleegyezesi korhatarrol:

[link]

197 es 198. paragrafusok vonatkoznak ide.

2022. jan. 28. 16:02
 13/18 anonim ***** válasza:
58%
Én speciel minden egyes kis csontocskádat eltörném, ha csak ránéznél a 16 éves lányomra, de lehet mások nem így gondolkodnak.
2022. jan. 28. 16:41
 14/18 anonim ***** válasza:
93%

En csak kivancsisagbol kerdezem meg, hogy amugy mi a kozos benned es egy 16 eves lanyban?

Azert itt most nem olyanrol lenne szo, hogy egy 28 eves egy 37 evessel van egyutt...

Ertem, hogy sokan mondjak, hogy nem szamit a kor, de ti 2 teljesen kulonbozo (jobb esetben) eletkorban vagytok.

2022. jan. 28. 16:49
 15/18 anonim ***** válasza:
95%

“…de szerintem ő 16 éves fejjel többet gondolkodik mint más 20-25 évesen.”

Hagyjuk ezt a dumát. Nem a csaj érettebb, hanem te vagy azon a szinten (legalábbis érzelmi) intelligencia terén, ahol egy 16 éves lány. Ez az igazság.

2022. jan. 28. 17:18
 16/18 anonim ***** válasza:
91%
Közvetve igen; ha a lány apja beülteti a kocsijába a férfit, és elmennek egy erdőbe "csevegni" egyet, annak lehet jogi következménye (sajnos).
2022. jan. 28. 17:24
 17/18 anonim ***** válasza:
75%
Remélem haláltáborba b..sszák az ilyen rohadt liliomtipró pedofil görényt.
2022. jan. 29. 04:51
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem biztos, hogy apuci megéri a holnapot, ha nem hozza vissza a lány pasiját épen-szèpen. :)

2022. jan. 29. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!