Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem olyanok az együttlétek mint előtte,rámunhatott?
A barátommal 4 éve vagyünk együtt,29/23 évesek vagyunk.
3 éve együtt élünk. Az elején nagyon jó volt a szex,napi többször is… mostmár jó,ha egy héten van kétszer. A barátom sokat dolgozik,ez tény,és fáradt,de néha annyira vágyom rá,de neki sajnos nem megy… nem igényli annyira a szexet mint én. Ha van is,akkor is a megszokott pózok,helyzetek.pedig annyira szeretném,ha kimutatná,hogy vonzónak talál,és csak lelökne az ágyra,hirtelen és felfalna. Ezt már meg is mondtam neki,hogy erre vágyom,mert sajnos nem igazán érzem,hogy tetszem neki. Sokszor van,hogy nem jön össze a szex,mert álmos és mindig aztmondja,majd holnap.. de én nem akarom ezt így előre megtervezni mint valami nyugdíjasok…
A múltkor telefonált egy barátjával,én pedig lehúztam a nadrágját,és elkezdtem leszopni,és láttam,hogy tetszik neki,de nem hagyta abba a telefonálást,pedig egyáltalán nem volt semmi fontos. Így abba is hagytam,és utána sem történt semmi, és ez elég rosszul érintett.
Mit vigyek bele a szexuális életünkbe?
Én szeretnék próbálkozni,hogy izgalmasabb legyen,de tőle is elvárnám.
Szeretjük egymást,és félek,hogy ez csak rosszabb lesz és elrontja a kapcsolatunkat.
Miért nem csináltad végig míg telefonál? Legjobb buli.
Szerintem kicsit dobd be magad, masszírozás, gyengédség, ébredés utáni szex...
És beszélj vele hogy neked több és jobb kell, ha még nem tetted volna, azért tudjon róla mi a helyzet
En se ertem miert hagytad abba
Idozitsetek hetvegere
Szerintem az természetes, hogy idővel csökken a "kedv", mert a fókusz áttevődik a hétköznapi dolgokra.
Tudom, hogy fájdalmas, mert úgy érzed, hogy "küzdened" kell a vágyáért, de próbáld meg nem így felfogni. Szimplán más fajta gondolattársítások is kialakultak az évek alatt, így ha rád néz, már nem a szex az első gondolata. Az tök jó ötlet volt, hogy elkezdted kényeztetni, de szerintem (nőként így gondolom) a férfiaknak bizonyos szempontból sokszor fontosabb a hangulatteremtés, mint nekünk.
Szerintem próbáld meg tudatosítani magadban, hogy fiatal nő vagy, aki vonzó, és szeretetteljes kapcsolatban él, így olyan incselkedésekre is van lehetőséged, ami csak ilyen kapcsolatban elérhető. Ne elérendő célként tekints a szexre, hanem szórakozásként, és élvezd ki, hogy a férfiak nagyon is irányíthatóak ilyen szempontból. Ha elmész mellette, cirógasd meg, adj neki a semmiből nyelves csókot, nézz mélyen a szemébe, simulj hozzá, aztán hagyd ott. :D Alakítsd úgy a dolgokat, hogy belásson a dekoltázsodba, húzd az agyát szexi bugyival, stb. És a legfontosabb, hogy ezt próbáld meg nem feladatként felfogni, hanem élvezd ki, hogy ilyen téren bizony nálad van az irányítás és "szívathatod" kicsit a párod. És az benne a legjobb, hogy ez a szívatás neki is jó, neked is. A lényeg, hogy emlékeztesd rá, hogy van benned olyan szexualitás, ami nem csak arra van, hogy ő használhatja, hanem az a tiéd. Jó, ha a pasi domináns, és a legtöbb nő (vélhetően te is) szubmisszív szex terén, de szerintem a "násztánc" terén nem mindig érvényes az az általános felfogás, hogy a férfiak nem szeretik, ha irányítják őket. Magas libidójú, odaadó nő vagy, a párod szerencsés. Éreztesd vele nyugodtan, hogy ki van mellette. :)
A beszélgetés pedig jó, de a szexualitás nagyon érzékeny téma a férfiak számára, ezen a téren a férfiasságuk nagyon törékeny, ezért ilyen problémákról beszélgetni szerintem pont ellentétes hatást ér el. Amúgy az, hogy abbahagytad a kényeztetését, az is tök jópofa, ha nem dacból hagyod ott, hanem felállsz és egy sokat mondó pillantással elvonulsz. Hidd el, leteszi a telefont, hogy utánad menjen. :)
A lényeg, hogy lazulj kicsit, nem mérőszámokat kell hozni, hanem élvezni a lehetőségeket, amiket a kapcsolatod hordoz magában. :)
#6 teljesen egyetertek.
Nalunk is hasonlo a felallas, de mar heti max 1-nel jarunk.
De mindketten szeretnenk, ha visszajonne a vagy, ezert probalkozunk mindenfelevel, tobb-kevesebb sikerrel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!