Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem kedvel a jövendőbeli anyósom?
Szerintem nem a jövendőbeli anyósod. Már bocsi.
"A párom egy kicsit anyuci pici fia, az exével ezért is mentek szét."
Van olyan, hogy jogosan nem kedvel valakit az anyuka, de úgy látszik, ő olyan, aki minden lányt fúr, aki a kisfia közelébe merészkedik.
"Ha a felszínt nézzük csak akkor jónak tűnhet az anyóssal a viszonyom, de úgy érzem neki nem én vagyok a szíve választottja és nem engem képzel el a fia mellé. "
Ebből a mondatból gondolom, mivel csak érzi. Az sem derül ki mióta ismeri a párja anyukáját, mert a párja anyukája még nagyon nem az anyósa. Az anyós fogalma más. Felszínt nézzük? Na és mi a felszín, erről se írsz, se arról hogy miből érzed hogy nem kedvel, és arról se, hogy miért gondolod azt hogy versenyzik veled? Nem lehet, hogy csak örül a fiának,mert ritkán látja? Az sem derül ki, hogy ott lakik-e még a párja. Szóval ezek nem tények, ezek csak találgatások amiket írtál.
Érezhetően lenézed a "párod", anyuci kisfiának titulálod stb.
Miért vagy vele, ha eredendően lenézed? Ennek mi értelme van? Mintha egy skinhead összejönne egy feketével és állandóan emiatt rinyálna. Értelmetlen!
Halgasd végig anyukát, nagyokat bólogass, és magadban szard le, hogy mit kárál a vén szatyor.
Ha szavadba vág, akkor mond meg neki, hogy végigmondanád, mert nem fejezted be.
Be fog kussolni, ha szerencséd van.
Ha nem veszi a lapot, látványosan kezd unni, amit mond.
Ne érdeklődj utánna, ne hozz fel témát, a pároddal foglalkozz.
Soha nem lesz senki elég jó a pàrja szüleinek, ez tapasztalat.
"Szeretném ha jó viszonyt tudnánk folytatni de rettentően félek hogy nem sikerül a végén."
Ha félsz, akkor már semmi esélyed. Alulmaradtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!