Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet menőnek lenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet menőnek lenni, hoyg minden pasi téged akarjon? És ha bejössz nekik hogyan lehet "játszadozni" velük, hogy olyan "incselkedősnek, igazi bombázómnak tartsanak"?

Figyelt kérdés

Szerintem olyan átlagosan nézek ki. Nem vagyok kövér, hosszú hajam van, mindig az elsődivatba vagyok...

De valahoyg a pasik azokra a csajokra buknak, akik k*rvák. Szóval annyita mondanak neki hogy szeretlek és le is feküdtek, innentőlelmegy róluk a hír, és ők a menők. És ez így nem helyes. a "menők" alatt azt értem sok pasinak tetszenek és ismerkedni akarnak velük (és nemcsak azért hoyg dugjanak velük tudom)... Én is a pasik álma szeretnék lenni, hogyan lehet ez? És ha pasikkal beszélek, mit mondjak, hogy bmbázónak gonodoljanak? Hogy kell viselkedni? Én nem vagyok olyan kinek ennyit mondanak s járunk...

2010. szept. 9. 20:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem hülye vagy, és megérdemled, hogy egyedül vagy.
2010. szept. 9. 20:33
 2/14 anonim ***** válasza:
28%
Egyszerű, legyél te is qrvás.
2010. szept. 9. 20:33
 3/14 anonim ***** válasza:
Rühellem a "menő" lányokat. Sosem járnék egyel sem. Max megkapná egyszer s*ggbe ahova érdemli, aztán mehetne a dolgára.
2010. szept. 9. 20:34
 4/14 anonim ***** válasza:
78%
Szerinted ha most ribancórákat veszel olyan jó lesz minden? Akkor hajrá...
2010. szept. 9. 20:34
 5/14 anonim ***** válasza:
pfff. ez ugye csak vicc?
2010. szept. 9. 20:40
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
A NORMÁLIS pasik sose járnak olyan csajokkal. Vagy ha igen akkor is csak AZÉRT és csak kihasználják őket. Ne akarj olyan lenni.
2010. szept. 9. 20:49
 7/14 anonim ***** válasza:
79%
Utolsónál a pont!
2010. szept. 9. 21:31
 8/14 anonim ***** válasza:
79%
Legyél önmagad! Az igazinak mindig tetszeni fogsz...
2010. szept. 9. 21:42
 9/14 anonim ***** válasza:
79%

A fiúk többsége nem a k..ra buknak hanem oan lányokra akik mindenkivel fexenek, max azé hogy legyen egy jó éjszakájuk de ienekkel nem is érdemes foglalkozni. Ha azt akarod hogy foglakozzanak veled, akkor beszélgess velük érdekeljen az amik a fiúkat is érdekli, és legyél nyilt mégis titokzatos!

18/L

2010. szept. 9. 22:25
 10/14 anonim ***** válasza:
76%

azt hiszem értem mire gondolsz...legyél marha szexi (nem feltétel a kidobott mell meg miniszoknya...) magabiztos, látszódj elérhetetlennek, de közbe meg legyél irtó kedves mindenkivel, vicces, nyitott, beválallós (na nem úgy hogy egyből mész keffenteni...), titokzatos, okos, intelligens, picit fiús...illetve úgy értve, hogy szeress focizni olykor, esetleg ps3azni, legyél laza, de határozott...

talán leírtam a nagyrészét, és talán így álomnő lehetsz:D:D:D

22L

2010. szept. 10. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!