Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet menőnek lenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet menőnek lenni, hoyg minden pasi téged akarjon? És ha bejössz nekik hogyan lehet "játszadozni" velük, hogy olyan "incselkedősnek, igazi bombázómnak tartsanak"?

Figyelt kérdés

Szerintem olyan átlagosan nézek ki. Nem vagyok kövér, hosszú hajam van, mindig az elsődivatba vagyok...

De valahoyg a pasik azokra a csajokra buknak, akik k*rvák. Szóval annyita mondanak neki hogy szeretlek és le is feküdtek, innentőlelmegy róluk a hír, és ők a menők. És ez így nem helyes. a "menők" alatt azt értem sok pasinak tetszenek és ismerkedni akarnak velük (és nemcsak azért hoyg dugjanak velük tudom)... Én is a pasik álma szeretnék lenni, hogyan lehet ez? És ha pasikkal beszélek, mit mondjak, hogy bmbázónak gonodoljanak? Hogy kell viselkedni? Én nem vagyok olyan kinek ennyit mondanak s járunk...

2010. szept. 9. 20:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Itt a vége kezdett ráérezni mire is gondlok. Főleg neked utolsó válaszoló köszönöm :D
2010. szept. 10. 14:41
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

mér akarsz k.urva lenni??? neked sincs sok eszed az tuti.. persze gondolom a meló büdös,inkább dundika vagy kelemennanna karrierr kellene mi? de ahhoz ki is kell ám nézni valahogy.. meg mondjuk azért nem árt ha tudsz helyesen írni,beszélni.. ez a "mindig az elsődivatba vagyok" mondat anyukám.. full gáz

luxus k.urva csak úgy lehetsz ha van eszed is. neked viszont nincs. így pasik álma nem leszel max k.urva

2010. szept. 10. 15:18
 13/14 anonim ***** válasza:
sajnállak... majd rájössz h miért, de akkor má késő lesz...
2010. szept. 16. 18:50
 14/14 anonim ***** válasza:
77%

tudtátok hogy az nem egyenlő a k*rvasággal, ha valaki jól néz ki, elbüvölő és minden pasi megk*rná? attól hogy valaki menő, nem feltétel, hogy mindenkivel ágyba kerüljön...sőt...

22L

2010. szept. 17. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!