Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálsz a vitàkkor?
Ha vitáink, gondunk van a kapcsolatunkban én csak hallgatom őt. Ennek az egyik oka h már elmondtam sokszor nekem " mi kell" egy kapcsolatban (az utóbbi 3ev erről szólt). A másik h inkább nem szólok semmit - ha úgy van egész- este mert inkább nyugodjunk le.
A másik h olyanokért kell szólni neki mint egy gyereknek ( indulj előbb h ne késs stb..), illetve akármit mondok arra a befejezted??! a válasz de olyan hangnemben hogy egyből kinyilik a bicska..én mikor ő mondja sose így reagálok..
Pasifüggő az hogy melyiket mivel tudom kezelni.
A mostani barátom fenyeget ha ideges, igy olyan kommunikáciot használok amikkel elterelem a témát, irányitom a gondolkodását, és lehozom az idegről.
Ha érdemi vitánk van (azaz nem ideges, nem fenyeget), akkor többféle érvvel tamasztok alá hogy megértsen engem ill azt hogy mi miert esik nekem rosszul, mit miert nem tolerálok, mi miérr nem fér nekem bele.
Amikor elfogad vmit akkot változtat es maradandóan változtat. Irto kezelhető rugalmas, nagyon ritka, aki ennyire qlkalmazkodóképes.
Huhh szerintem ezt te legbelül már elengedted. Főleg ha mar sokszor elmondtad neki valamiről a véleményed, és sz*rik bele...
A vitának arról kéne szólnia hogy építjük egymást. Mi a párommal ez alapján próbálunk viselkedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!