Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszak lettek az orvosi leleteim, mire a barátom ennyit mondd?

Figyelt kérdés

Eléggé el vagyok kenődve, mert rosszak lettek az értékeim. Ki is fakadtam, hogy már megint jöhet a tortúra, orvos-gyógyszer-vérvétel, ez egész évben egy rakás pénzért, nem beszélve a fájdalomról.

A barátom némán hallgatott, megkérdeztem, hogy esetleg mondana pár jó szót? Hát ő nem tud, menjek el orvoshoz, ő mit tudna mondani? Ez jobban fáj, mint a betegségem tudata.

Mit gondoltok, ez normális kommunikáció a részéről? Én reagálom túl vagy ő teljesen érdektelen?

2022. jan. 25. 19:51
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy jót ír a 19-es, csak az ezzel a baj, hogy a pasi konkrétan lefeküdt aludni, miközben a barátnője a másik szobában sír. Az én barátnőm piszlicsáré dolgokon szokott sírni néha, és odamegyek átölelem, mert sokszor én sem tudok mit mondani. De hogy betegség miatt sír, és egy ölelés nehezére esik, vagy egy sajnálom? Aztán hogy kussban nézzem, hogy sír, meg még elhúzzak aludni, miközben ő a másik szobában zokog? Én nem úgy látom, hogy itt a kérdezővel vannak gondok, és szerintem is seggarc a pasas.
2022. jan. 25. 20:51
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Ja, szerintem nincs gond a kérdezővel, és a srác balfék volt. Csak másképp balfék :).
2022. jan. 25. 20:57
 23/43 anonim ***** válasza:
8%

Végülis teljesen érthető hogy gyerekes módon átmentél egy másik szobába bőgni....

A kérdésedből ítélve neked ez kb állandó betegség vagy legalább is nem az első eset. Akkor még is mit kellene rá mondjon a párod? Nyílván az orvos jobban tudja mint ő.

Tipikus exem vagy. Ha már jött a baja és nem pátyolgattam a 20. alkalommal is akkor már én voltam a világ legszarabb embere mert nem támogatom és nem értem meg őt. Holott de megértem hogy rossz csak már untam ezredjére is ugyan azt mondani meg csinálni és hallgatni a nyavajgását.

2022. jan. 25. 20:58
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem tudnék nyugodtan aludni, miközben a párom a másik szobában sír, mert épp rossz híreket kapott az egészségügyi állapotával kapcsolatban. Mondjuk én szeretem a páromat, meg volt gyerekszobám is. Aki szerint ez "hiszti", annál meg inkább nem akarom tudni, mit láttak otthon.
2022. jan. 25. 21:00
 25/43 A kérdező kommentje:
23, menjek, sírjak az ágya mellett a sötétben? Az nem volna gyerekes? Vagy az is? Lécci mondd meg, mi a helyes reakció, amikor lesújtó híreket kapsz az állapotodról. Köszi. :)
2022. jan. 25. 21:04
 26/43 anonim ***** válasza:
59%
És egy ilyen pasinak van nője, mások meg a paplan alatt verhetik. :(
2022. jan. 25. 21:05
 27/43 anonim ***** válasza:
19%

Rosszul lennék ha ilyen barátnőm lenne. Aki a számba rágja hogy mondjak pár jó szót.

Ki vagy te? Az anyám?

2022. jan. 25. 21:05
 28/43 anonim ***** válasza:
7%
Nem irigylem a párod 😬
2022. jan. 25. 21:06
 29/43 anonim ***** válasza:
32%
Egyikőtök sem viselkedik úgy ahogy egy normális kapcsolatban kellene. Egyébként meg pont ezért kérdeztem hogy mi bajod mert nagyon nem mindegy hogy most a rákos betegséged újult ki vagy megint össze szedtél egy hüvelygombát. Azért remélem érzed a különbséget.
2022. jan. 25. 21:09
 30/43 anonim ***** válasza:
81%
30, azért a hüvelygomba is meg tudja keseríteni az életet. És nem arról beszélek, aki két évben egyszer elkapja a strandon, hanem amikor bármit csinálsz, nem múlik és már az egész hüvelyed begyullad úgy, hogy alig tudsz pisilni, meg ülni. Nem kell relativizálni, mert ennyi erővel a rákosnak is mondhatod, hogy legalább nem nyomorodtál meg autóbalesetben, meg megvan kezed-lábad, meg még fel is épülhetsz akár. Neki sem esne jól.
2022. jan. 25. 21:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!