Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszak lettek az orvosi leleteim, mire a barátom ennyit mondd?

Figyelt kérdés

Eléggé el vagyok kenődve, mert rosszak lettek az értékeim. Ki is fakadtam, hogy már megint jöhet a tortúra, orvos-gyógyszer-vérvétel, ez egész évben egy rakás pénzért, nem beszélve a fájdalomról.

A barátom némán hallgatott, megkérdeztem, hogy esetleg mondana pár jó szót? Hát ő nem tud, menjek el orvoshoz, ő mit tudna mondani? Ez jobban fáj, mint a betegségem tudata.

Mit gondoltok, ez normális kommunikáció a részéről? Én reagálom túl vagy ő teljesen érdektelen?

2022. jan. 25. 19:51
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Értem, 9-es. Nem tudok mást tenni, én eljöttem sírni, ő meg lefeküdt aludni.
2022. jan. 25. 20:31
 12/43 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem sokkal-sokkal egyszerűbb a történet. A fickók nem tudnak mit kezdeni az olyan problémákkal, amiket nem tudnak direktben megoldani. Ilyenkor tehetetlenséget éreznek, és ez frusztrálja őket.

Nem azért nem szólal meg, mert nem érdekli, hanem mert nem tud okosat mondani, és zavarja a saját tehetetlensége és haszontalansága.

2022. jan. 25. 20:36
 13/43 anonim ***** válasza:
57%

Na a valaszaidbol ítélve te egy arrogáns, hisztis nő lehetsz az az igazi magamondó.

Mindent értek.

Ilyen nincs hogy neki szegezel egy kérdést vagy felszólító hogy mondaná pár jó szót?! Hee?!

Vagy mond magától őszintén vagy a fene megette és helló van neki.

Miért kell felszolitani arra hogy mondjon pár szót?

Szerintem vérvétel után pszichológushoz is menj mert nagyon hisztigep vagy.

2022. jan. 25. 20:37
 14/43 A kérdező kommentje:
Ezért fogja magát és lefekszik aludni este fél 8-kor, miközben én a másik szobában sírok. Lehet fogni sok mindent arra, hogy férfi vagyok, nő vagyok, szerintem csak s-ggfej.
2022. jan. 25. 20:38
 15/43 anonim ***** válasza:
21%

Ja és nő vagyok. Így írtam ezt most le neked.

Ha én így látom a párod szerinted férfiként....????

Ilyet nő nem kérdez.

Legyel kicsit kedvesebb, noiesebb.

2022. jan. 25. 20:39
 16/43 anonim ***** válasza:
28%
Ne haragudj de itt is akkora hisztit levágtál. Olvasd magad vissza. Ha ilyen a stílusod sterintem teljesen befásult már szerencsétlen barátod.
2022. jan. 25. 20:40
 17/43 anonim ***** válasza:
60%
Tulregalod feküdj le aludni.
2022. jan. 25. 20:40
 18/43 anonim ***** válasza:
37%
A jó isten mentsen meg az ilyen baratnőktől 🙏
2022. jan. 25. 20:41
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet fogni sok mindent arra, hogy férfi vagyok, nő vagyok, szerintem csak s-ggfej."

Nem azt mondtam, hogy azért van mert férfi. Azt sem mondtam, hogy ez rendjén van így, mert nincs. Azt mondtam, hogy magamból kiindulva szerintem pont, hogy nem szarja le a betegségedet, hanem egyszerűen nem tud mit kezdeni vele.

Ettől még leszerepelt, mert neked támogatás kéne, amit nem kaptál meg

és még ott is hagyott. Ez egy elcseszett reakció, csak éppen szerintem tök más a motiváció mögötte.

2022. jan. 25. 20:45
 20/43 anonim ***** válasza:
18%

Hisztigep

A betegsége mellé nyugtatót is kérj csillagom.

Ne csak magadnak. Párodnak is. :D

2022. jan. 25. 20:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!