Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne javítani kapcsolatunkon, lehetséges-e?
Úgy érzem végképp tönkremegy a kapcsolatunk ha így folytatjuk tovább.
Az utóbbi hónapokban többször veszekedtünk pár dolgon, ami azóta sincs megoldva. Én még ha nehéz is hajlanék valami minimális kompromisszumra, de párom hajthatatlan. Ezt csak azért írom le, hogy értsétek az alap problémát.
Tehát a sok vita hatására elkezdtem hárítani párom szexuális közeledéseit, amik heti 1-re ritkultak. Nem direkt, egyszerűen olyan csalódott vagyok irányában hogy teljes mértékben hiányzik a vágy.
Ő erre folyton haragszik és vádaskodik, vagy maximum akkor kedves ha reméli hogy lesz valami.
Két hete még tovább romlott minden, én kértem hogy legyen legalább pár napig kedves, törődjön velem szex ellenszolgáltatás nélkül. Hiszen már alig szól hozzám, emiatt lelkileg padlón vagyok. Úgy érzékelem rosszul bánik velem. Se törődés, se beszélgetés, se közös kikapcsolódás.
Párom ellenben azt mondja azért nem törődik velem mert ő van elhanyagolva amiért nincs szex.
Szeretném megértetni vele, nőként nincs vágy bennem ha ilyen. De nem érti, csak haragszik. Mit tanácsolnátok, meg lehet még menteni kapcsolatunkat?
Ha eddig nem sikerült megértenie, akkor nem is fogja!
Csak a szexért szimulálja a kedvességet!
Mindkettőtöknek igaza van! Sajnos eddig nem tudtuk megoldani a gondokat, mert van 1-3 dolog amit párom másképp szeretne mint én.
Csak azt nem értem ha engem ez ennyire megvisel, ő miért olyan mintha mi sem történt volna ha szexre kerülne a sor. Bezzeg egyéb dolgok (kedvesség, törődés, beszélgetések) neki sem megy velem.
5-ös mik ezek? A nagyobb probléma már maga a szex gyakorisága, bár mostanában párom már a heti 2-3-al kiegyezne. Aztán ott vannak a nagycsaládi rokonlátogatásai. Szüleinél 8, olykor 15 ember gyűlik össze, én nem akarok menni. Nem bírtam soha a nagy társaságot. Párom viszont elvárja hogy menjek. Ezen is vitázunk ha következik egy újabb látogatás.
A háztartási munka szerinte a nő dolga. Én szeretném ha megosztanánk.
Én soha nem iszom alkoholt, ő igaz visszafogja magát miattam, de elég gyakran inna valamit. Hát ilyenek a nagyobb vitáink.
Szerinte ha alkalmazkodnék hozzá semmi baj nem lenne.
"ha alkalmazkodnék hozzá semmi baj nem lenne."
Vagy ha ő alkalmazkodna hozzád.
Vagy ha külön-külön azt csinálnátok, amit akartok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!