Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék javítani a kapcsolatunkon?
Az a helyzet hogy a párom sokszor ki van akadva rám. Igaz sokat szoktam mérgelődni ami nem tetszik neki de ő meg sokszor hanyagol engem pl azért szoktam mérgelődni mert hanyagol, keveset van velem, keveset keres meg ha nélkülem többet beszélget a családtagjaimmal meg hogy sajnos cigizik. Volt egy időszak amikor le akartam szoktatni a cigiről de nem sikerült. Még nem lakunk együtt és kb heti 1- másfél napot szoktunk együtt lenni ami kevés de ez van 70 km-re lakunk egymástól. Sajnos tényleg sokat mérgelődöm de ő meg hanyagol és amikor nem vagyunk együtt keveset keres és keveset ír. Néha azt érzem hogy nem vagyok neki igazán fontos meg azt érzem nem vagyok neki elég jó. Hogyan tudnék leszokni a sok mérgelődésről éshogyan tidnám mégjobban magamhoz csábítani a páromat és hogyan tudnám elérni hogy össze akarjon költözni velem??
(én vagyok a lány)
Miért akarod magadhoz láncolni? Aranyból van a töke? Na ugye, hogy nincs.
Az elsővel értek egyet. Habár sok témában liberális a gondolkodásom, ebben még mindig a konzervatívabb embereknek adok igazat: ő a férfi a kapcsolatban, és ha akar, akkor tesz a kapcsolatért. Szerintem neki kényelmes, hogy van másfél napja a héten, amikor szexelhet. Ne haragudj, de így van.
3,5 év sem kevés, de én 5 évet pocsékoltam egy ilyen hiábavaló kapcsolatra, úgyhogy tanulj a hibámból, kérlek.
Én voltam hasonló helyzetben! Ha két ember közösen nem tesz a kapcsolatba, annak annyi! Hiába kapálózunk a végén, pont az ellenkezőjét érjük el vele. Az is baj, ha valaki szeretetéért, figyelméért küzdened kell!
Ahelyett, hogy mindenképpen változtatni akarsz magatokon, elég nagy fordulatban, ülj le vele beszélni! A kommunikációnak segítenie kell, ha egészséges a kapcsolat.
Az a baj hogy ha elmondom neki hogy mi esik szarul akkor ő mindig azzal jön hogy neki is szarul esnek dolgok és akkor elkezdi firtatni az én hibáimat. 3n tisztában vagyok a hibáimmal és sokat küzdök magammal de nem mindig sikerül
Viszont tényleg nagyon szeretem őt és nem tudok kiszeretni belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!