Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék javítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék javítani a kapcsolatunkon?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy a párom sokszor ki van akadva rám. Igaz sokat szoktam mérgelődni ami nem tetszik neki de ő meg sokszor hanyagol engem pl azért szoktam mérgelődni mert hanyagol, keveset van velem, keveset keres meg ha nélkülem többet beszélget a családtagjaimmal meg hogy sajnos cigizik. Volt egy időszak amikor le akartam szoktatni a cigiről de nem sikerült. Még nem lakunk együtt és kb heti 1- másfél napot szoktunk együtt lenni ami kevés de ez van 70 km-re lakunk egymástól. Sajnos tényleg sokat mérgelődöm de ő meg hanyagol és amikor nem vagyunk együtt keveset keres és keveset ír. Néha azt érzem hogy nem vagyok neki igazán fontos meg azt érzem nem vagyok neki elég jó. Hogyan tudnék leszokni a sok mérgelődésről éshogyan tidnám mégjobban magamhoz csábítani a páromat és hogyan tudnám elérni hogy össze akarjon költözni velem??

(én vagyok a lány)

2021. jún. 13. 23:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én
2021. jún. 14. 00:02
 12/15 A kérdező kommentje:

De lehet az is hogy túlságosan nagyon érzékeny vagyok és emiatt esnek szarul dolgok és ezért mérgelődöm sokat

Érezni fáj

2021. jún. 14. 00:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Ennek nem lesz jó vége. Megjártam ezt az utat, nemcsak dobálózok a szavakkal. Az én exem is mindig az én hibáimmal jött, a sajátját sosem ismerte be, hogy bennem kelthessen bűntudatot.

Az első hónap keserves volt, de felszabadultam az összes hazugság és lelki terror alól.

2021. jún. 14. 00:16
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Hany evesek vagytok? Ne ragaszkodj mar annyira a szarhoz, elmegy melletted az elet. 3 es fel ev alatt nem jutottatok elorebb, heti egyszer megdug es annyi. Azt se tudod, mit csinal a het tobbi napjan. Mit szeretsz benne? Azt valtoztasd magadon, hogy otthagyod a picsaba.
2021. jún. 14. 11:14
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, azt tényleg alaposan át kellene gondolnod, mit is szeretsz a barátodban. Mi a jó ebben a kapcsolatban?
2021. jún. 14. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!