Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek önzőség a barátoma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek önzőség a barátomat arra kérni, hogy ha velem nem tud a szalagavatón táncolni, akkor ne mással se táncoljon?

Figyelt kérdés

2 éve vagyok együtt a barátommal.Ő most végez a suliban,decemberben lesz a szalagavatója.Én egy másik suliba járok,ezért az óráimat nem tudom hozzáegyeztetni a táncpróbákhoz...meg sajnos pénzem se nagyon lenne,hogy menyasszonyi ruhát béreljek.Szerintetek önzőség arra kérni,hogy ha velem nem táncolhat akkor mással se tegye? Nem tudnám elviselni,hogy más lányt lássak a karjaiban és,hogy mással keringőzzön.

Segítsetek tanácsokkal légyszi

egy 17 éves lány

2010. szept. 9. 16:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
67%
Választ kértél, meg is kaptad: igen, önző dolog lenne.
2010. szept. 9. 16:41
 22/25 anonim ***** válasza:
67%
Nem oltalak le pedig megérdemelnéd. ÖNZŐ VAGY
2010. szept. 9. 16:44
 23/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm,így már mindjárt más.

Először is lehetett volna így.

Kérdeztem, meg is kaptam rá a választ,meggondolom mielőtt bármit cselekszek.

köszönöm

2010. szept. 9. 16:45
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez volt az első pár válasz.
2010. szept. 9. 16:47
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én teljesen átérzem a problémádat!:) Tavaly volt a szalagavatónk és nem tudunk együtt táncolni. Nálunk összetettebb volt a dolog...na mindegy végül mindketten mással táncoltunk. Igazság szerint borzalmas volt látni azzal a másik lánnyal és most is ha rá gondolok nagyon rosszul esik a dolog:(

Ennek ellenére viszont csak azt tudom javasolni, hogyha igazán szereted őt akkor legyél önzetlen, szorísd össze a fogad és hagyd rá a döntés lehetőségét. Vagy az lesz, hogy magától is rájön, hogy talán nem kéne táncolnia nélküled, vagy táncol egy lánnyal és nem lesz semmi(írta is valaki, hogy ez csak egy tánc és végülis igaz) vagy pedig oldd meg valahogy!!

Vannak olcsóbb ruhák, a hajadat barátnők is megtudják csinálni, az órák beli eltérést pedig úgy oldanám meg, hogy elkéreckednék az adott óráról, hogy szalagavatós próbára kell menned. Utolsó év, vagy a barátod vagy a te tanárod bele fog egyezni hidd el, csak szorgalmasnak kell lenni.:))

L/18

2010. szept. 9. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!