Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek önzőség a barátoma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek önzőség a barátomat arra kérni, hogy ha velem nem tud a szalagavatón táncolni, akkor ne mással se táncoljon?

Figyelt kérdés

2 éve vagyok együtt a barátommal.Ő most végez a suliban,decemberben lesz a szalagavatója.Én egy másik suliba járok,ezért az óráimat nem tudom hozzáegyeztetni a táncpróbákhoz...meg sajnos pénzem se nagyon lenne,hogy menyasszonyi ruhát béreljek.Szerintetek önzőség arra kérni,hogy ha velem nem táncolhat akkor mással se tegye? Nem tudnám elviselni,hogy más lányt lássak a karjaiban és,hogy mással keringőzzön.

Segítsetek tanácsokkal légyszi

egy 17 éves lány

2010. szept. 9. 16:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Túlzásba viszed a féltékenységet.
2010. szept. 9. 16:28
 12/25 A kérdező kommentje:
Ezekkel énis tisztában vagyok,csak annyira rossz lesz,hogy fényképeszkednek szalagavatón,jókat szórakoznak a próbákon meg stb. én meg csak kívülről szemlélem a dolgokat.
2010. szept. 9. 16:30
 13/25 anonim ***** válasza:
34%
önző féltékeny p*csa.... milyen jogon szólsz bele hogy kivel táncolhat és kivel nem???! NEM IS A TE SZALAGTŰZŐD LESZ,ALAP HOGY NEM IS LEHETNÉL RAJTA A FOTÓKON.. istenem..lődd fejbe magad a féltékenységeddel együtt.. és ilyeneknek van kapcsolata.. szánalom u.2/b.... -.-'
2010. szept. 9. 16:32
 14/25 anonim ***** válasza:
67%
Ő meg lemarad a te szalagavatódról.
2010. szept. 9. 16:34
 15/25 A kérdező kommentje:
hát nemtudom feléd mi a szokás,de itt nem az van a fényképen aki a szalagot tűzi,hanem külön képsorozat van a táncpárokról...de nem is a fénykép a lényeg,az érdekel a legkevésbé. Nem tudom,hogy neked van e barátod/barátnőd,de sztem mindenki rosszul érzi magát ha a párja karjai közt mást lát...akkor is ha csak egy táncról van szó.
2010. szept. 9. 16:36
 16/25 anonim ***** válasza:
53%
Igazság szerint szánalmas és nevetséges vagy, az indokaiddal együtt. Ha ezt így folytatod, remélem minél hamarabb kidob a barátod, és önfeledten, boldogan táncol majd a szalagavatóján.
2010. szept. 9. 16:37
 17/25 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem a legtöbb válaszolónak volt már kapcsolata, és kibírta.
2010. szept. 9. 16:38
 18/25 anonim ***** válasza:
67%

"de sztem mindenki rosszul érzi magát ha a párja karjai közt mást lát...akkor is ha csak egy táncról van szó."

Nem, nem mindenki, csak a komoly kapcsolatra éretlen lányok/nők.

2010. szept. 9. 16:38
 19/25 A kérdező kommentje:
Tanácsokat kértem nem szidást.
2010. szept. 9. 16:40
 20/25 anonim ***** válasza:
73%

16.32-es vagyok..

most megpróbálom normális hangnemben írni,miután felkúrtad az agyam..

igen,nálunk is van ilyen fotózkodás és igen nekünk is van külön csak a táncpárokról!! igaza volt az egyik válaszolónak,valami nagyon nincs rendben az önértékeléseddel kislány... viszont akkor meg azt nem értem hogy van 2 éve barátod.. azért mert más lánnyal fog táncolni nem azt jelenti hogy téged kidob és összekavar azzal a csajjal.. gondolkozz máár kicsit!!

ez egy "kötelező" tánc,hogy szebbé tegye a ballagást,meg búcsúzást a sulitól ... FELFOGTAD??

tudod mikor érezném rosszul magam? ha a barátomat mindenképp akarna egy lánnyal táncolni a saját akaratából.. na akkor elgondolkodnék.. de így... kicsit nézz magadba,mert ott nincs minden rendben..

sok sikert.. -.-'

2010. szept. 9. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!