Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy párom jobban oda figyeljen rám ?

Figyelt kérdés

A kapcsolatunk alatt eléggé sokszor megbántott már, de amikor megtörtént az eset nem igazán foglalkozott velem. Inkább nem szólt hozzám vagy félre vonult és úgy csinált, mintha semmi nem történt volna. Rengetegszer próbáltam már ezzel kapcsolatban beszélni vele, hogy mennyire rosszul esik ez az egész és szeretném, ha jobban oda figyelne rám, de sokszor csak besértődik vagy teljesen másról kezd el beszélni, ami miatt csak össze vesszük. Persze voltak olyan pillanataink is, amikor rendesen tudtam vele beszélgetni és akkor azt mondta, hogy nem szándékosan ilyen. Szimplán csak nem tudja rendesen kezelni az érzekmeket, de megpróbál ezen változtatni. Amikor ezt közölte velem próbáltam türelmes lenni, de így 3 év együttlét után nem igazán tapasztaltam azt, hogy bármiben is változni akar. Mindig csak jöttek az üres szavak, hogy most már máshogy lesz, de soha nem változott semmi.

Kicsit kezdek már bele fáradni a folytonos veszekedésekbe. Sokszor már a problémáimat se merem elmondani neki, mert tartok attól, hogy megint csak össze vesznénk. Eléggé elvagyok veszve már és nem igazán tudom, hogy mi a teendő ilyenkor.

22N

2022. jan. 20. 01:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tudsz tenni, volt 3 éve, ha eddig nem változott nem is fog.
2022. jan. 20. 01:39
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Beszélj vele őszintén. Mást nem tudsz tenni.
2022. jan. 20. 02:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem fog megváltozni. Te tudod, hogy akarod így is az egészet vele vagy nem. Túl fiatal vagy, hogy beleragadj egy ilyen sz#r kapcsolatba (nem mintha idősebb korban el kéne ezt fogadni) rengeteg időd van megismerni azt az embert aki tisztel és megbecsül téged. Eddig sem kellett volna húzni ezt, mert ez nem egészséges kapcsolat.
2022. jan. 20. 03:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

3 éve volt megváltozni, és nem tudott. Olyan érdekes, hogy egyesek képesek éveket szenvedni egy kapcsolatban, ahol folyamatosan megbántják, és nem azt kapják, amire szükség van.

Hogyha egy étteremben folyamatosan rossz ételt készítenek, mit csinálsz? Ugyanúgy ott fogsz enni, avagy keresel inkább egy jó éttermet?

El kell döntened, hogy szeretnél így vele lenni, avagy nem. Megváltozni nem fog, neked kell változtatnod/váltanod!

2022. jan. 20. 07:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
"Párom"... Ez elég erős jelző. Egyébként ha megbecsülöd önmagad, akkor szakítasz. Még most nem érzed, de villámgyorsan elszáll a fiatalság, ne pazarold el ezt az időt!
2022. jan. 20. 09:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott ezen nincs mit ragozni.
2022. jan. 20. 16:11
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen kapcsolatom. Odáig fajult, hogy bármi, amit mondtam, csak hiszti volt, a magamba fojtott stressztol pedig pánikrohamaim lettek. Te ezt ne várd meg. Akkor meg csak 18 éves voltam.
2022. jan. 20. 18:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!