Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki, hogy nem szeretem ezt a sportot, sőt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátom nagyon imád síelni, kb mióta járni tud, a szüleivel folyamatosan mentek külföldre síelni. Egyszer én is voltam vele igaz csak itthon, de egyszerűen számomra egy nagyon félelmetes élmény volt és nem szívesen ismetelnem meg…ő pedig nagyon vágyik rá, hogy a közeljövőben együtt menjünk ki külföldre egy hétre síelni és nem tudom, hogy mondjam meg neki, hogy konkrétan BÁRMI DE TÉNYLEG AKÁRMI mást szívesebben csinálnék, mint ezt. Tudom, hogy mennyire szereti és felek, hogy nagyon rosszul esne neki, ha ezt így ilyen formában elmondanám. Szerintetek hogy lehetne úgy megemlíteni, hogy ne sértsem meg?
2022. jan. 19. 20:07
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy így: "Nem szeretem ezt a sportot."
2022. jan. 19. 20:34
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Úgy mondd, hogy te nem szeretnél menni, de ő menjen nyugodtan a barátaival/szüleivel/tesójával/akárkivel.

Vagy kompromisszumos megoldásként akár kereshettek valami olyan helyet is, ahol a közelben van más programlehetőség is, és amíg ő síel, te mással foglalod el magad. Nem tudom, ez mennyire opció, sosem síeltem.

2022. jan. 19. 20:40
 13/34 A kérdező kommentje:
Külföldön úgy van, hogy a síparadicsomok közelében kis falvak vannak, nincs semmi érdekes és így nem igazán tudnék ott mit csinálni.
2022. jan. 19. 20:53
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy megertsuk: mitol felsz, mi fog tortenni, ha igy elmondod neki, mint nekunk?

Azt irod, "hogy meg ne sertsem" - olyan fajta, aki megsertodik azon, hogy te melyik sportot szereted es melyiket nem? Vagy arra gondolsz, hogy cslaodott lesz?

Hogy nem akar majd egyutt maradni veled, ha te nem szeretsz sielni?

(U.i.: Egyebkent a baratom jovo hetvegen megy szinten sielni a barataival, mindenki hiv engem is, de ha fizetnenek, se mennek:D Es ezt igy megmondtam nekik is.)

2022. jan. 19. 21:00
 15/34 A kérdező kommentje:
Nem sértődik meg rajta nyilván, csak tudom, hogy fordított esetben én is kicsit csalódott lennék, ha a szerelmem nem szeretne sőt egyenesen utalna azt a dolgot, amit én imádok😅
2022. jan. 19. 22:20
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyszer vittek el síelni. Az első nap közepén gyűlöltem meg az egészet. De a hét hátralévő napjain betúráztam a teljes hegyet. Így nem volt para. Reggel a többiek síléccel jobbra, én hágóvassal és jégcsákánnyal balra.
2022. jan. 19. 22:53
 17/34 anonim ***** válasza:
0%

A snowboard sokkal nehezebb mint a sieles.

Esetleg probalj adni ennek az egesznek meg egy eselyt. Amikor eloszor sieltem nagyon jol indult, sot olyannyira, hogy magaval ragadott az onbizalom. Akkorat estem, hogy az ott sielo medikus jott felsegiteni.

Ott valami megtort bennem es vegig feszult voltam, feltem nagyon. Aztan osszeszedtem magam es ujra neki kezdtem. Par napja jottunk vissza es marcius eljen ujra megyunk.

En eleve teli "gyerek" vagyok,imadom a havat!

Altalaban a parommal ketten szoktunk menni es par nap utan csatlakozik hozzank: Anyos, Apos es a Sogornom! A sogornom csokonyosen ragaszkodik a snowboardhoz, nagyon erolteti, pedig nem megy neki. Ennek eredmenye: egesz nap snowboardal a kezeben setafikal a palyan, egy csomo szelfit keszit. Gyakorolni csak akkir hajlando, ha mi elkiserjuk egy eldugott helyre, ahol senki sem fogja latni amikor elesik.

Ezzel majdnem elcseszte a telelesunket, mert hisztizett, hogy o a palyan ott mindenki elott nem fogja egetni magat. Na most..az altala kiszemelt fereeso resz olyan, hogy nem vezet oda silift, igy sicsizmaba (rohadt nehez benne jarni) kellett volna oda botorkalni. Egyszer lementen vele, de annak is az lett a vege, hogy tobbet fotozkodott mint gyakorolt.

A masik Anyos. O nem siel (Apos igen), mert volt egy korabbi balesete. Viszont feltalalja magat. Fotoz, forralt borozik..setalgat.

Probald meg elengedni magad, kerd meg a parod, hogy segitsen.

Ha mas nem, akkor kerek perec kozold vele, hogy neked nem megy ez a sport, de orulsz neki, hogy o megy.

2022. jan. 20. 06:04
 18/34 anonim ***** válasza:
91%

De ha nem akar

ja minek erőltetni ember?

Nem mindenki van oda a téli sportokért.

2022. jan. 20. 07:17
 19/34 A kérdező kommentje:

Utalom a telet, a hideget és a havat, konkrétan 24 fokban is fazom meg, rendesen libaboros vagyok.

Hiába nem fazom a sicuccban, tudom, hogy tel van és valószínűleg hideg is, így már emiatt sem érzem magam komfortosan🤣

2022. jan. 20. 10:40
 20/34 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ezeket szepen neki is mond el! Bar lehet, hogy nem fogtok sokaig egyutt maradni, ekkora kontraszttal. Mi lesz ha csaladotok lesz? O megy vsgy menne a gyerekekkel, te meg otthon kuksolsz. Jogos, csak na.
2022. jan. 20. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!