Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki, hogy nem szeretem ezt a sportot, sőt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátom nagyon imád síelni, kb mióta járni tud, a szüleivel folyamatosan mentek külföldre síelni. Egyszer én is voltam vele igaz csak itthon, de egyszerűen számomra egy nagyon félelmetes élmény volt és nem szívesen ismetelnem meg…ő pedig nagyon vágyik rá, hogy a közeljövőben együtt menjünk ki külföldre egy hétre síelni és nem tudom, hogy mondjam meg neki, hogy konkrétan BÁRMI DE TÉNYLEG AKÁRMI mást szívesebben csinálnék, mint ezt. Tudom, hogy mennyire szereti és felek, hogy nagyon rosszul esne neki, ha ezt így ilyen formában elmondanám. Szerintetek hogy lehetne úgy megemlíteni, hogy ne sértsem meg?
2022. jan. 19. 20:07
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
62%
Igazad van. Burzsuj szar sport (ez már az én véleményem).
2022. jan. 19. 20:09
 2/34 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar, mindneki azt sportol, amit szeretne, sajnos a legtöbb sport igen drága :/
2022. jan. 19. 20:11
 3/34 anonim ***** válasza:
29%

Mutass neki bármi mast amit lehet rendszeres csinalni Sokan pl Horvátországba járnak folyton. Vagy amihez kedved van pl nemetben Oktoberfestek, vidámpark, stb

Amugy szankozhatnál vagy snowboard is, sí helyett vagy épits hóembert, annyi minden mást is lehetne)

2022. jan. 19. 20:11
 4/34 anonim ***** válasza:
24%

én a korcsolyázással voltam így.

soroltam magamnak az érveket, hogy instabil, semmire se jó, ha eltöröm a bokámat miatta, oda az edzésem, a munkám...

viszont a kislányom egyszerűen imádja, ezért elvittem 1x, majd 3x, elkezdtünk otthon kezdő videókat nézni...és a 6. alkalomtól már olyan fa szán mentem körbe-körbe, hogy eszembe sem jutott kétségbeesetten a korlátba kapaszkodni.

szóval érte megtettem még ezt is.

és te?

2022. jan. 19. 20:12
 5/34 anonim ***** válasza:
91%
Egyenesen, mint ahogy első alkalommal is kellett volna! Szívem, gyűlölöm az egészet, menj egyedül.
2022. jan. 19. 20:13
 6/34 A kérdező kommentje:
Hat sípályán nem lehet sajnos se szankozni sem hoembert építeni, azért pedig nem szeretnek egy valag pénzt kifizetni, hogy amíg ő az Alpokban síel addig én a hegy lábánál random gyerekekkel hoangyalkat csinálok 😅
2022. jan. 19. 20:13
 7/34 anonim ***** válasza:
47%

Én évekig dolgoztam külföldön mint szakács de soha nem akartam síelni.

Mondjuk az én gyerek kori nyaralásom az volt hogy 1 faluval odébb a nagyszülöknél lehettem.

2022. jan. 19. 20:14
 8/34 anonim ***** válasza:
14%
Rendben cica, holnaptól bázisugrunk, te mész előre.
2022. jan. 19. 20:14
 9/34 A kérdező kommentje:

Első alkalommal vele voltam és hat mivel sokáig nem estem el lementunk egy olyan pályán amin nem kellett volna meg, le tudtam volna rajta menni de nagyon meredeknek éreztem és teljesen bepanikoltam, begyorsultam és alig tudtam megállni, szóval emiatt nem maradt meg jó élményként😅

A kedves anyukának pedig, elmentem vele síelni, de féltem, kicsit szerintem veszélyesebb, mint a korcsolya (egyébként korcsolyázni igen jol tudok), de szerintem nem az a megoldás ebben az esetben, hogy magamra eroltetek egy olyan mozgás formát, amit nem szeretek.

2022. jan. 19. 20:16
 10/34 A kérdező kommentje:
Nem, nem kényszerít rám semmit soha, a sielest is azért mutatta meg, mert tudta, meg soha nem voltam és mivel ő szereti, szerette volna, ha kiprobalom vele, hátha nekem is tetszik de nekem inkább halál felelmem volt 😅
2022. jan. 19. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!