Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felhozzam neki a nyitott kapcsolatot, titokban intézzem el vagy mondjak le a vágyaimról?

Figyelt kérdés

A történet annyi, hogy 26 évesen szűz voltam, és végre több 100 visszautasítás, kudarc, erős depresszió, öngyilkossági gondolatokkal teli időszakok és teljesen kifosztott férfiasság után végre összejött egy aranyos, szeretni való, átlagos barátnő.

Iszonyatosan hálás vagyok, hogy nem lépett le, mint a többi és adott esélyt és teljes szívemből szeretem. Teljesen megjött a férfiasságom, önbecsülésem is.

Egy baj van csak: Hogy rájöttem, hogy a múltamat nem tudom semmissé tenni. Hogy nekem kimaradt az az időszak, amiről édesapám és nagypapám is beszélt: amikor megélték a fiatalságukat és hajkurászták a csajokat, végigőrültködték a nyarat. Ezen átesve tudtak igazán boldog, komoly férfiakká válni. Folyamatosan a jobbnál jobb csajokat nézem és a szívembe markol a fájdalom, hogy már elköteleződtem és meg sem próbálhatom... Pedig csak annyi kellett nekem, hogy megtörjön a jég és egyvalaki adjon esélyt, egyből megértettem, mit csináltam rosszul évekig, és már tudnám jól csinálni.

Nagyon szeretném megpróbálni, de az, hogy a barátnőmet elhagyjam, nem opció.

Mi lenne a legjobb megoldás?

Félek, hogy ha felhozom neki a nyitott kapcsolatot, akkor eldob, mint egy koszos zsepit, csak mert nem ért meg, mert neki sosem volt ilyen gondja, mivel fiatal nő.

Átverni nem szívesen verném át. Ugyanakkor meg tudom, hogy SEMMIT nem jelentene, sőt, még jobban is járna velem, mert úgy 100%-ig tudnám garantálni, hogy a sírig kitartok mellette és soha nem leszek frusztrált, kapuzárási pánikos, hanem kiegyensúlyozott lennék. Semmi, de semmi mást nem venne észre.

Akkor meg éljek folyamatosan vágyakozva, szomorúan?

2022. jan. 19. 18:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
23%

Hasonló cipőben jártam, csak nekem 19 évesen sikerült megtörni az "átkot".

8 hónapot voltam baratnommel, o rendszeresen hangoztatta milsen jo volt a tini szerelem ami nekem kimaradt.

Annyira fajt, hogy hajszálon múlott hogy megcsalom, de rajottem azzal lesullyednék a szintjére és inkább szakítottam vele.

Persze ebbol a sztoriból is én vagyok a rohadt szemét férfi a valaszolóknakngondolom :D

2022. nov. 18. 16:04
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nincs értelme annak amit írsz. Vagy kitartó vagy egy nő mellett aki az igazit jelenti a számodra vagy lépecolsz a sok suna közt. Nyitottkapcsolatot kevesen szívlelik. Feldobhazod neki, de ha normalis nő akkor elitéli és nem lesz beleegyező. Ha meg más kell mert nem élted ki magad és most van szükséged rá akkor irány a világ, de anélkül, hogy őt magadhoz kötöd közben. Majd lesz egy jobb ember aki mellette aki nem vágyik senki másra veled szemben.
2022. dec. 12. 19:46
 23/24 anonim válasza:

Tyűűű mennyi elítélés

Igaz,1 éve lett felrakva a kérdés,de attól még válaszolnék,leírnám a gondolkodási menetemet,ha nem gond..

Először is,kérdező,érthető,hogy kiszeretnéd élni magad,minden normális ember életében legalább 1x szeretné ezt kortól függetlenül.

DE nem ettől leszel boldogabb.Csak élményeket szerzel,amik arra az időre tesznek boldoggá,maximum visszaemlékezel és nosztalgiázol kicsit,viszont ha találtál valakit magad mellé,az nem 1-2 perces boldogság lesz..

Az a lány elfogadott,rengeteget változhatott érted,rengeteget gondolhatott/gondolhat/ rád.Lehet még most is.Ki tudja.

Ha megérti az érzéseidet,akkor belemegy a nyitott kapcsolatba.

Sunyi módon pedig NE titkold el előtte.

Te is visszaesnél a mélypontra,ha rájönnél hogy megcsalt a hátad mögött.Most gondold el neki milyen lehet,akiből ki nem nézte volna hogy félrelép.

Én úgy vagyok vele,hogy egy kapu párti vagyok,viszont ha valaki van velem annak megengedem hogy mással is összefeküdjön,akár még a részleteket is végig hallgatom,sőt kíváncsi vagyok.Ez lenne a nem normális?

Akkor mi a normális?

Az emberek monogámként születtek,benne van a DNS-ünkben?

Hagyjuk már...álszent,aki azt mondja,hogy egy hosszabb kapcsolat után is azt mondja,hogy mással el se képzelte a szexet vagy hogy nem vonzódott más iránt.

A ragaszkodás meg gyermekkori traumára vezethető vissza vagy egy gyermekkori hiányérzetre=szeretet,megbecsülés ésatöbbi ésatöbbi

Viszont a nyitott kapcsolatoknál is vannak szabályok.Kivel,mikor,hol.

Barátnőivel ne kezdj ki vagy ők is lehetnek szabad prédák,60 éves nyugerekkel ne vagy a Zsófi néni az szomszédból..

Mert lehet hogy az egyik hónapban belemegy hogy mással legyél,de a másikban nem,mivel szüksége van az odaadásodra.

Vagy hogy az otthonotokban ne,mivel az a ti privát szférátok.

De egy biztos,MONDD el neki..

Tapasztalatból tudom,hogy milyen rossz ha magadtól találod meg a bizonyíttékokat,magadtól jössz rá,látod,hogy hazudik,pedig tök értelmetlen,ha már minden meg van neki engedve,ha úgy vesszük.

Ne légy egy fostos kutya és mond el neki.

Ha nem értékeli,akkor én legalább fogom,meg azok akik előtt ilyen dolgokat titkolnak a párjaik.

2023. febr. 23. 21:58
 24/24 anonim ***** válasza:
53%
Hat én sosem vágytam arra, hogy “kiéljem” magam, semmivel nem leszek több azért, mert húsz partnerem volt :D
2023. febr. 24. 07:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!