Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felhozzam neki a nyitott kapcsolatot, titokban intézzem el vagy mondjak le a vágyaimról?

Figyelt kérdés

A történet annyi, hogy 26 évesen szűz voltam, és végre több 100 visszautasítás, kudarc, erős depresszió, öngyilkossági gondolatokkal teli időszakok és teljesen kifosztott férfiasság után végre összejött egy aranyos, szeretni való, átlagos barátnő.

Iszonyatosan hálás vagyok, hogy nem lépett le, mint a többi és adott esélyt és teljes szívemből szeretem. Teljesen megjött a férfiasságom, önbecsülésem is.

Egy baj van csak: Hogy rájöttem, hogy a múltamat nem tudom semmissé tenni. Hogy nekem kimaradt az az időszak, amiről édesapám és nagypapám is beszélt: amikor megélték a fiatalságukat és hajkurászták a csajokat, végigőrültködték a nyarat. Ezen átesve tudtak igazán boldog, komoly férfiakká válni. Folyamatosan a jobbnál jobb csajokat nézem és a szívembe markol a fájdalom, hogy már elköteleződtem és meg sem próbálhatom... Pedig csak annyi kellett nekem, hogy megtörjön a jég és egyvalaki adjon esélyt, egyből megértettem, mit csináltam rosszul évekig, és már tudnám jól csinálni.

Nagyon szeretném megpróbálni, de az, hogy a barátnőmet elhagyjam, nem opció.

Mi lenne a legjobb megoldás?

Félek, hogy ha felhozom neki a nyitott kapcsolatot, akkor eldob, mint egy koszos zsepit, csak mert nem ért meg, mert neki sosem volt ilyen gondja, mivel fiatal nő.

Átverni nem szívesen verném át. Ugyanakkor meg tudom, hogy SEMMIT nem jelentene, sőt, még jobban is járna velem, mert úgy 100%-ig tudnám garantálni, hogy a sírig kitartok mellette és soha nem leszek frusztrált, kapuzárási pánikos, hanem kiegyensúlyozott lennék. Semmi, de semmi mást nem venne észre.

Akkor meg éljek folyamatosan vágyakozva, szomorúan?

2022. jan. 19. 18:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen barátom, ő 22 éves koráig volt szűz. Féltem is eleinte, hogy meghozom a nagy önbizalmat neki és lelép mellőlem. Így is lett. Soha az életben nem kezdenek meg egyszer szűz sraccal. Kérdező, egy undorító ember vagy. Erre nem lehet mást mondani. Legalább szakits vele, aztán utána dugj meg mindent, ami mozog. Mellesleg a normális értékrendű nők szerint baromi taszító, ha egy csavonak rengeteg egyejszakas kalandja van. Ettől nem leszel férfi.
2022. jan. 20. 10:59
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

.... Évekig sajnáltattad magad meg incel voltál, most végre van egy barátnőd és most akarsz csődör casanova lenni? Becsüld inkább meg a barátnőd ...

Innen is látszik, hogy egy puncitól mennyire elszállnak a férfiak önmaguktól.

2022. jan. 20. 11:20
 13/24 anonim ***** válasza:
30%
#4 Azért ne általánosítsunk a kérdező példájából. :) Ő ilyen, nem lesz minden 20 évesen is szűz ilyen.
2022. jan. 20. 11:55
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy most nagyobb sikered lenne a nőknél?
2022. jan. 20. 13:47
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Annyira király lenne, ha kivágna téged, mint macskát szrni, aztán a kezedben a pöcsddel rohangálnál, mert nem kellenél a kutyának sem. 🤣
2022. jan. 20. 15:16
 16/24 anonim ***** válasza:
93%

Hát ez gyönyörű!

Gratulálok! Egész eddig az volt a bajod, hogy nincs barátnőd, depresszió, öngyilkosság, stb.

Most, amikor végre valaki elfogadott (!!!), akkor meg már nem is kell, egyből mások kellenének. Ahelyett, hogy örülnél és megbecsülnéd, meg akarod csalni és azt várod, hogy ő ehhez majd jó pofát vág.

Légy szíves gondolkodj el, hogy mekkora akjasság, amire készülsz! Mivel érdemelte meg az a szegén lány, hogy így megalázd?!

Ha aztán majd összetört szívvel elhagy, megint te fogsz itt rinyálni, hogy nincs barátnőd!

Becsüld meg! Ha nem kell, hagyd békén!

2022. febr. 1. 07:53
 17/24 anonim ***** válasza:
28%

13-as

Igaza van. Most ez szt jelenti, hogy a szűz fiúk mind le vannak írva? Honnan tudjátok, hogy mi miatt alakultak így a dolgai?

2022. febr. 1. 07:58
 18/24 anonim ***** válasza:
41%

Ponozzazok le nyugodtan! Leszarom!

Azt hiszem félreéretették, amit írtam.

A lényeg: ha valaki még szűz, az ássa el magát, az már nem is ember? Remélem, azért a levegőt még nem akarjátok elvenni tőle! Neki már nincs is joga s párkspcsolathoz?

Vegyétek tudomásul, hogy azok, akik mádképp gondolkodnak, azoknak is joguk van az élethez. Még akkor is, hogyha sokan lenézik őket!

Ha valaki azért nem fogad el egy szűz fiút, mert szűz, egye s rosseb! Majd lesz, aki elfogadja!

Kérem, kíméljenek meg a kioktató, arroháns válsszoktól, mert könyörtelenül le fogom pontozni! Amúgy meg krvéta nrm érdekel

2022. febr. 1. 09:20
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Bocsánat az elgépelésekért
2022. febr. 1. 09:21
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Le vagytok szarva!
2022. febr. 1. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!