Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire normalis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vien kérdése:

Szerintetek mennyire normalis ez így?

Figyelt kérdés
Van egy 8 éves kapcsolatom ebből 3 eve hazasok vagyunk. Van egy 1 éves kislányunk. Akivel nem mindig ugy viselkedik a férjem ahogy elvárható lenne. Sokszor kiabál vele ha nem kerem hogy foglalkozzzon vele szinte ra se nez a telefont azt folyamatosan nyomkodja. Kifogás hogy fáradt. Biztonsági őrkent dolgozik minden éjszaka. Heti 2 napot van itthon es akkor se velünk van hol az apjánal hol a mamajanal. Mindenbe en vagyok a szar neki. Persze ha ő szexre vagyik nekem azonnal ugrani kellene de mar odáig jutottam hogy ugy erzem csak babu vagyok neki.egy régi fiú ismerősöm rám irt érdeklődött hogy vagyok de a férjem azt mondta csak azért nem fekszek le vele mert messze van a srác. Nagyon rosszul esik hogy igy tekint rám. Mit tennetek a helyemben?

#férj #Nemtekintnőnek
2022. jan. 19. 16:29
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Csere
2022. jan. 19. 16:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mikor terveztétek a babát még lelkes volt? Vagy akkor is "bábuként" tekintett rád?
2022. jan. 19. 16:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondanám, hogy válj el, de úgyse fogsz. Max ha tényleg lesz már más kilátásban.

Addig meg tűrsz és kerülöd a szexet, mint a többi feleség. Ismerkedj titokban, időd van rá bőven ilyen férj mellett. Közben kezdj el gyűjteni, hogy legyen miből lelépni.

Ahogy a férjed viselkedik, még az is lehet, hogy ő dob ki, mert neki lesz más.

Egy biztos: ti is már csak papíron vagytok házasok, kényszerből.

2022. jan. 19. 16:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor még minden rendben volt. Jött a baba házat vettünk aztán kb fél éve kezdődött. Mikor mondom neki hogy költözzön nem akar mondtam hogy akkor megyünk mi erre az a válasz hogy úgysem tudom eltartani a lányunkat
2022. jan. 19. 16:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

4-es Dehogy volt minden rendben! Gondolkodj el, az elmúlt 8 éven, rögtön fel fogod tudni idézni, hogy mindig ez a stílus volt jellemző a kommunikációtokra.

Egyáltalán akart házat, gyereket?

2022. jan. 19. 17:04
 6/9 A kérdező kommentje:
Jobban ő akart gyereket, en ugy ereztem akkor még nem állok rá készen.Abban teljesen igazad van hogy a kommunikáció kb 0 fél éve csak élünk egymás mellett. Biztos nekem is sok hibám van de nem hiszem hogy ezt érdemelném amennyit tettem érte. A ház pedig ott vettünk ahol ő akart a szulovarosában. A ház kb 80 %ban az én pénzéből volt örököltem pár éve es abbol az összegből vettük
2022. jan. 19. 17:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ebből válás lesz. Keress fel ügyvédet, kérdezz rá, hogy tudod bizonyítani, hogy a te pénzedből mennyi lett belerakva, stb. A vége az lesz, hogy te mész, ő marad, sose fog kifizetni, és a gyerektartást is elsunnyogja.

Amúgy valószínűleg "csak" az a baja, mint ilyen időszakban a legtöbb kannak: (szerinte!) ő tart el, te otthon lógatod a lábad, úgyhogy kussolsz, az van, amit ő akar. Azért ilyen bunkó, mert (azt hiszi), hogy megteheti.

2022. jan. 19. 17:47
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Igazából én is tudtam hogy ennek nincs értelme csak kíváncsi voltam hogy én látom csak így. Valószínűleg nekünk kell le lépni ha megakarom óvni a kislányom. Akivel már igy is néha csúnyán beszél. Nem csak itthon kiabál vele másnál is és nekem mondják vissza saját rokonai. Neki igy nagyon kényelmes lehet. Meleg otthon főtt étel,tiszta ruha, tisztaság várja minden nap de én nem vagyok együtterző hogy ő fáradt.
2022. jan. 20. 08:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta kérdező?
2024. aug. 8. 20:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!