Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borderline személyiségzavaros nővel van akárkinek tapasztalata, kapcsolata?
1 hónapja vagyok együtt egy 22 éves lánnyal.
A kapcsolatunk tartalmas mindenben.
Nem értettem a folyamatos hangulatváltozásait és az ebből akadó problémákat,de most vallotta be hogy ezzel a betegséggel él együtt.
Komolyan van tapasztalatom sok mindenhez,de úgy érzem ezt szinte nem tudom kezelni/hovatenni.
Adnátok tanácsot,mert nem szeretném elveszíteni.
F/35
? Nem barátság volt extrákkal. Kapcsolatban voltunk, jártunk, mondtam neki, hogy szeretem, de nem vagyok szerelmes, várom, hogy majd kialakuljon.. Heti 5x együtt voltunk. És nem, ilyenbe belehal az ember "lelke", mindig megerőszakoltam magam, mert hittem is és nem is, hogy egyszer beleszeretek, és amikor nem, akkor is a barátnője voltam, és hamisnak éreztem, nem vágytam a csókjára, ölelésére, jelenlétére sem sokszor, sem szexuális közeledésre, mert bár volt orgazmusom, nem volt az igazi.
Nagyon hamis kapcsolatban lenni úgy, hogy nem szereted a másikat, csak kötődsz hozzá/kedveled/tetszik.. engem nagyon zavart, egyedül sokkal jobb, nincs bűntudatom és nem érzem magam csapdában, nem kell megtennem semmit, amit nem szeretnék, hogy jobban érezze magát az én káromra(pl szex, hogy tudja, fontos nekem, akkor is, ha nincs kedvem)
Persze, kívánni fogod egyszer.. kétszer... de heti több alkalommal vele lenni úgy, hogy nem vagy szerelmes, és várná hogy szeresd, és tesz érte, de te nem tudod megadni..
Szerintem nem volt még szerelmi kapcsolatod. Nekem pont előtte volt kb egy évvel, összehasonlíthatatlan a kettő. A szerelmemből sosem volt sok, heti 7szer huszonnégy órában igényeltem a társaságát, mindig jól esett az érintése, társasága, heti hétszer legalább lefeküdtünk:). Ha másra vágytam, vele együtt vágytam másra(program, barátok).
Nem csak a szerelmi kapcsolat kapcsolat, emberek megházasodnak, együtt élnek nélküle is. A kapcsolat elköteleződés, monogámia egy időre a másik támogatásával, szeretve. Ez megvolt. Szerettem a kis buksi fejét a srácnak, de sokszor volt belőle sok, pedig semmit sem tett, ami rossz lenne, sokszor zavart az illata(nem volt ápolatlan) a hangja, az érintése(ilyenkor gondolkodtam azon, hogy nekem ez nem kell egy életen át), máskor meg ölelgetve feküdtünk, gondolkoztam, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy kedves, vicces, helyes, jó ember mellett kötök ki, akinek fontos vagyok. Ezeknek köze nem volt az előtte lévő kapcsolatom szerelem érzéséhez. Akkor bele tudtam volna bújni a srác bőre alá, hogy örökké együtt legyünk és mindig, minden egyes alkalommal fülig ért a szám/ szánk, ha valami bosszantót csinált is boldog voltam vele majd két éven át, sosem zavart semmije..
Szerintem még nem éltél át szerelmet, összehasonlíthatatlan a kettő és nem csak a szerelmi kapcsolatok kapcsolatok. Nem tudsz senkibe szerelmes lenni logikai alapon, mert jót tesz veled, jó neked.
Itt az ikerlángos kérdés, ha elolvasod, a kérdező pasija szerelmes lett és ott hagyta a kérdezőt, aki azt hitte korábban szerelmesek voltak, pedig nem. Pedig jók voltak egymással, kedvelték, segítették, szeretgették egymást, de az nem szerelem volt. Ha kiszeded a spiritualitás marhaságot, csak sima kapcsolatuk volt, kölcsönös szereteten, megbecsülésen alapuló rövid-középtávú elköteleződés.
Szia
Én most szakítottam egy Border lánnyal két és fél év után 33 éves vagyok.Én rettenetesen beleszerettem ami nem volt nehéz mert az elején rettenetesen istenítenek imádnak egekbe emelik az egód a szex meg valami isteni.Aztán persze idővel előjönnek a dolgok amiken csak nézel.Az ellentmondások a játszmák a hazugságok a hangulatingadozások arról nem is beszélve hogy annyira függeni akarnak tőled hogy ha nem vagy velük az idegeidre mennek és folyamat generálják a feszültséget.Azt vettem észre hogy mivel szoronganak sok dolgot nem mondanak ki ezért muszáj vitába keveredniük hogy aztán hozzád vágják.Rettenetesen féltékenyek és sokszor meg is próbálnak féltékennyé tenni.Kiszámíthatatlanok nem tudod soha hogy mit is éreznek vagy hogy az igaz e vagy csak a border teszi nagyon fura.Azt el kell hogy mondjam hogy nagy a skála nem minden border ugyan olyan, elég sokat olvastam miatta a témában.Pl öngyilkosságot nem tapasztaltam meg ilyen fajta fenyegetőzést.Tényleg az van hogy pillanatok alatt átváltanak.Jól felbasznak aztán minden oké. Persze te sík ideg vagy.Minden fekete vagy fehér nincs átmenet.Egy év után szakítottam vele aztán vissza menetem mert úgy voltam vele hátha de sajnos nem bírtam.A legrosszabb az benne hogy tényleg szerethetők és van jó oldaluk ezért könnyen beléjük szeretsz de sajnos annyira nehéz esetek hogy ha nem vagy türelmes vagy nyugalomra vágysz egyszerűen nem fogod bírni.Nagyon szenvedek emiatt mert szeretem ezt a lányt de tudom hogy megesz.Nagyon kettős és megfoghatatlanok.Sose tudod mi van a fejükben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!