Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok váltani párkapcsolat és home office között, ezért hidegül. Megoldás?
Szóval amikor dolgozom, vagy tanulok/ magolok, ilyesmik, hiába van ott körülöttem, képtelen vagyok személyes hangnemre, ugy beszélgetek vele kb, mint egy kollegával, vagy osztálytárssal, v szomszéddal, abszolut formálisan, és érzelmi töltete sincs.
Ilyenkor mintha még érzelmeim sem lennének. Annyira a munkában vagy tanulásban van az agyam, es csak arra fókuszálok.
Nem kívánok es nem tudok nyujtani egy puszit ölelést, személyes hangnemet megütni sem, érzelmek sem jönnek.
Exem simán bekapcsolódott anno, hallgatta amiket felmondok, kikérdezett, segített üzleti terv (vizsga)kidolgozásában vállalkozóknak mutatott be, vagy épp bókolt egyet hogy így is milyen nőies vagyok amikor tanulok(lábam keresztben, egyenes háttal ülve ceruzát is "kecsesen tartva")en magamat észre se vettem volna.
A mostani barátom viszont próbál addig csendben lenni ignorálni, telefonozik, néha néha tudunk szólni egymáshoz (5 perc szünetek), es olyankor egyszeruen leirhatatlanul gáz az egész a totális formalitás, hidegség miatt.
Megesik hogy mire végzek, inkább lelép hamarabb edzésre vag, akárhova.
Azaz mikor szabad lennék már, erre elhúz otthonrol.
(De rokonom is ugyanez. Feljon elvan, en mosogatok vag, akármi es mire végre szabad vagyok, es le tudnék ülni beszélgetni, abban a pillanatban neki mennie kell-komolyan NEM ÉRTEM.)
A barátom meg nagyvaloszinű hidegül, kiábrándul, képtelen vagyok, ilyenkor személyes kapcsolatokat ápolni, egyfajta "robotüzemmodban" vagyok csak.
Nem tudok cuki lenni vag, érzelmes vag, szórkaoztato "kiscsaj", vagy szexi, vagy egyáltalán emberi, vagy nőies, vagy mint aki barátnő egyszerűen.
Szoval el lehet képzelni, hogy en pl leülök tanulni, addig a barátom mondjuk mobilozik, es meg se mukkan hozzám, ha vannak egymásra szünetek is, az meg ritka gáz. Üres kinlódós fecsegés. Mivel az en agyamban a munka/tanulás van, arrol beszélnék, ő meg hallgatja, aztán meg én hallgatom őt akármi másrol, magáról. Formális az egesz.
Mivel itthagy, lelép mire végzek, el vagyok keseredve. Marad a gyk meg chat mindenki mással aki nem is érdekelne ilyenkor.
Mit tehetnék?
Ő csak egy pótlék, de abban sem elég jó.
Hagyd abba vele!
Ma már el kellett "menekülnöm"otthonról.
Az a kínlódás is reggel.(később megy dolgozni, én rugalmasban vagyok, de bevágtam hogy meloznom kell mert nem bírtam a légkört.)
Egyre rosszabb a helyzet.
Ő azt várná, hogy mondjam el mi bajom es azt hogy legyek cuki mosolygos, ne csináljak feszkot.
Mondtam neki én nem tudok formálisan jópofizni vele, belőlem ez nem jön.
Tegnap hívták haverok hogy menjen, nem ment. Mondtam neki nehogy miattam maradjon itthon, menjen nyugodtan. De nem ment.
Kezdtem attol tartani hogy esetleg csak a szex miatt nem. Hogy inkább a szex velem otthon meg az "unalom", mint hogy lelépjen hajnalig.
Igy le se mertem vele feküdni.
Aztán reggel megint valszeg csak azt várta volna, es engem zavart hogy mintha csak erre tartana, szex, aztán go meloba.
Megint nem voltam képes szexre vele.
De ha ezeket mondanám akkor cáfol. Hogy ő jol érzi velem magát akkor is, ha semmi nincs, azaz az unott hétköznapokban is, nem volt kedve menni a haverokhoz csak azert nem ment(habár inkább az lehet benne hogy ma melo van es nem akart elozo este kimerülni, de nem őszinte és nem ezt mondja hanem azt, hogy mert velem akart lenni)
Szinte itt sem tudom elmagyarázni mi a bajom, nemhogy neki.
Mintha " kényszerbol" lenne csak velem, mert kell a szex, és épp nincs más nő.
Ma már jóformán "otthagytam".
Hogy dolgozom szia.
Nem tetszik neki ahogy durcázom, ez is irritál, hogy neki az ari cuki "készséges" nő kell csak belőlem.
Teljesen egyetértek a 15-el
Kérdező te nagyon gáz vagy. Minek kellett összejönni egy olyan emberrel akit nem is szeretsz és feszt másokhoz hasonlítod? Szakíts akkor vele ha neked semmi nem felel meg. Kitalálni dolgokat van eszed de hogy megbeszéld vele ahhoz nincs. Kifogás kifogás hátán meg menekülsz. Minek akkor neked kapcsolat?
#14 nem csoda hogy nem érted.
Az exedet hiànyolod, tőle meg már undorodsz is.
Szemét egy dolog rabolni az idejét, erre gondoltam.
Hátha így megérted.
Az exem nem véletlenul ex.nem hiányzik nem akarok vele járni megtehetném pedig, de nekem ő nem kell.
A mostani barátomat szeretem, különben nem érdekelne az se, hogyan hidegul, vagy lép le.
Irtam hogy próbáltam beszélni vele és mindent cáfol. Nem fog olyat a szemembe mondani, hogy unlak dragám meg rossz veled életem, meg minden gáz.
"
De ha ezeket mondanám akkor cáfol. Hogy ő jol érzi velem magát akkor is, ha semmi nincs, azaz az unott hétköznapokban is"
Ezek után minek írjátok hogy beszeljem meg?? Nem azt tettem?
Udvariaskodik nem akar megbántani jókat mond, bíztat.
Akkor szolt csak hogy nem tetszem neki amikor durcázom bajaim vannak.
De mondtam neki hogy ne kelljen már nekem őt szórakoztatni meg állandoan jópofizni. Nem vqgyok udvari bohóc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!