Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen dolog miatt szakítsak vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen dolog miatt szakítsak vele?

Figyelt kérdés

Volt nem rég egy hasonló kérdés csak más történettel illetve már nincs fent.

A párommal találkoztam. Tök jó hangulata volt. A párom exének lett új barátnője. A páromnak ezt elmondtam és hirtelen tök komoly lett a hangulata eltűnt az a jó kedv. Annyit mondott, hogy rendben. Vártam fél órát. Behazudtam neki, hogy egyébként nincs. Olyankor ugyanúgy letudta egy rendbennel és majdnem elröhögte magát. Illetve mindeggyik alkalommal hozzá tette, hogy légyszíves fejezzem be mert nem érdekli, hogy van e vagy nincs neki. Nem szeretne soha többet róla hallani mert számára megszűnt nem létezik. Kb a nap végén megint elmondtam neki, hogy van barátnője. Itt már kicsit idegesebb volt. Másnap reggel megint elmondtam neki azt a fajtát, hogy NINCS. Ott már kicsit furábban mondta hogy légyszíves fejezzem be és majdnem megint elröhögte magát.

Elkezdtem kérdezgetni, hogy mik ezek a reagálások és ő azt mondta, hogy örül, hogy lett neki új barátnője de egyszerűen nem tudja mit reagáljon, hogy végre befejezzem

Lehet ez már csak az én fura bebeszélésem vagy pont azt a hangulatot fogtam ki nem tudom de úgy vettem észre, hogy amikor azt mondom hogy van akkor nem reagál rá semmit max annyit, hogy rendben és kicsit feszültebben mondja, hogy fejezzem már be. Amikor azt mondom, hogy van. Ugyanúgy letudja egy rendbennel de néha néha mosolygott rajta. Ezt inkább akkor vettem észre amikor azt mondtam neki, hogy egyébként nincs barátnője. De ez természetesen nem mindig.

Ő teljes mértékben letagadja azt, hogy féltékeny és kifejezetten megsértődött amiatt mert nem hiszek neki és ilyen dolgokon gyerekeskedek. Azt mondta, hogy soha nem szokott eszébe jutni és higyjem el ha így lenne nem húzná feleslegesen az időmet. Velem akar lenni csak fejezzem be ezt a dolgot.

2 éve vagyunk együtt ha ez számít. Illetve kérdezgettem tőle érdekli-e a lány neve vagy meg e mutassam neki de azt mondta, hogy biztos ne mutassam meg mert utána kitalálom, hogy őt érdekli és amiatt nézte meg. Semmit nem kérdezett a lányról. Kitalálgattam hülyeségeket, hogy biztos ismeri ezeket el is mondtam neki. De folyamat mondta, hogy miért ismerné és biztos nem ismeri. Mintha ideges lett volna attól, hogy én azt feltételeztem, hogy ismeri. Miután kicsit lenyugodott elmondta, hogy egyáltalán nem zavarná ha ismerné. Rengetegszer megkért rá, hogy fejezzem be mert nem féltékeny.

2022. jan. 17. 16:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs más témátok vagy jobb szórakozásod?
2022. jan. 17. 18:55
 12/20 A kérdező kommentje:
Illetve külsőre eléggé hasonlítok rá. Kb még a hajam is ugyanúgy néz ki mint a régi barátjáé. + a ruházkodásom. Megkérdeztem tőle többször is hogy őt látja e bennem de azt mondta hogy semmi köze hozzá. Egyszerűen neki ez a fajta fiú jön be kész. Pedig elég egy ritka haj + ruházkodási dolog ez. Ez mennyire baj?
2022. jan. 25. 17:03
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, menj el egy dilidokihoz. Komolyan. Beteges vagy. Szegény párod, csodálom, hogy elvisel.
2022. jan. 25. 17:32
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te azt akarod, hogy visszamenjen az exéhez és neked legyen igazad, azért teszel meg mindent, hogy elüldözd magadtól :D
2022. jan. 25. 18:35
 15/20 A kérdező kommentje:
Igazából volt még 1 történet. Megint bekamuztam neki azt, hogy a régi barátjának nincs barátnője + elmagyaráztam neki, hogy néz ki, hogy mennyire megváltozott stb. Direkt egy olyan stílust mondtam ami tudom, hogy neki nagyon tetszik. Ő erre ideges lett és azt mondta, hogy mostmár fejezzem be mert ha nem akkor szakítani fog. Na ezen én eléggé felidegesitettem magamat mert ő a 2 év alatt soha nem mondott ilyet. Azt mondta ha egész életembe idegesiteném se mondana ilyet. De amikor azt mondtam neki, hogy máshogy néz ki a régi palija akkor meg egyből. Ezen eléggé össze vesztünk természetesen ő letagadta az egészet csak elkezdett sírni, hogy ő ezt nem gondolta komolyan és nem érdekli, hogy néz ki és nem is akart szakítani csak azért mondta mert hatni akart rám és most magát hibáztatja mert még rosszabb lett a helyzet. Szerintetek igaza van?
2022. jan. 27. 18:24
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lesz igaza, amikor szakít veled. Nyugi, nem úszod meg, az ő türelme is véges :)
2022. jan. 27. 19:41
 17/20 A kérdező kommentje:

Még annyit kifelejtettem az egész sztoriból, hogy kb fél éven keresztül néha néha úgy becézett ahogy az exét (utólag derült ki) fel se tűnt neki de ha eszébe jutott volna nem hívott volna úgy. Az eggyik a kedvesem volt úgy tényleg sokszor hívott. De azt mondta ne gondoljam túl hiába hívta így néha az exét ez esett a szájára ennyi. A másik egy kicsit másabb volt: szívecske. Így azért nem szokás mindenkit hívni de így is hívott párszor. Ezen össze vesztem vele. Természetesen azóta soha nem hívott így mindig figyelt rá. Azt mondta véletlen volt. De engem akkoris zavar. Összesen nem tudom hányszor hívott de vagy 20-30 szor biztos.

Kinézetre is eléggé hasonlítottam az exére amikor össze jött velem. Azért azóta már megváltoztam.

2022. jan. 29. 09:48
 18/20 A kérdező kommentje:
Mármint a hajam hasonlított meg a ruházkodási stílusom. Mivan ha őt látta bennem? Bár azóta teljesen máshogy nézek ki és neki ez jobban is tetszik.
2022. febr. 14. 21:42
 19/20 A kérdező kommentje:
Illetve a kapcsolatunk legelején volt 1 nap amikor elég sokat beszéltem az exéről. Majdnem minden órába és napvégén annyira ideges volt hogy 1 másodpercre eszébe jutott hogy mivan ha még szereti az exét utána egyből elfelejtette. Mert tudta hogy ez kizárólag amiatt jutott eszébe mert én egész nap róla beszéltem. Azért mondta el nekem hogy lássam ő érzi magát kellemetlenül hogy ilyen jutott eszébe amikor nem igaz. Ez szerintetek normális?
2022. febr. 14. 22:38
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vagy normális kérdező.
2022. febr. 15. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!