Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen dolog miatt szakítsak vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen dolog miatt szakítsak vele?

Figyelt kérdés

Volt nem rég egy hasonló kérdés csak más történettel illetve már nincs fent.

A párommal találkoztam. Tök jó hangulata volt. A párom exének lett új barátnője. A páromnak ezt elmondtam és hirtelen tök komoly lett a hangulata eltűnt az a jó kedv. Annyit mondott, hogy rendben. Vártam fél órát. Behazudtam neki, hogy egyébként nincs. Olyankor ugyanúgy letudta egy rendbennel és majdnem elröhögte magát. Illetve mindeggyik alkalommal hozzá tette, hogy légyszíves fejezzem be mert nem érdekli, hogy van e vagy nincs neki. Nem szeretne soha többet róla hallani mert számára megszűnt nem létezik. Kb a nap végén megint elmondtam neki, hogy van barátnője. Itt már kicsit idegesebb volt. Másnap reggel megint elmondtam neki azt a fajtát, hogy NINCS. Ott már kicsit furábban mondta hogy légyszíves fejezzem be és majdnem megint elröhögte magát.

Elkezdtem kérdezgetni, hogy mik ezek a reagálások és ő azt mondta, hogy örül, hogy lett neki új barátnője de egyszerűen nem tudja mit reagáljon, hogy végre befejezzem

Lehet ez már csak az én fura bebeszélésem vagy pont azt a hangulatot fogtam ki nem tudom de úgy vettem észre, hogy amikor azt mondom hogy van akkor nem reagál rá semmit max annyit, hogy rendben és kicsit feszültebben mondja, hogy fejezzem már be. Amikor azt mondom, hogy van. Ugyanúgy letudja egy rendbennel de néha néha mosolygott rajta. Ezt inkább akkor vettem észre amikor azt mondtam neki, hogy egyébként nincs barátnője. De ez természetesen nem mindig.

Ő teljes mértékben letagadja azt, hogy féltékeny és kifejezetten megsértődött amiatt mert nem hiszek neki és ilyen dolgokon gyerekeskedek. Azt mondta, hogy soha nem szokott eszébe jutni és higyjem el ha így lenne nem húzná feleslegesen az időmet. Velem akar lenni csak fejezzem be ezt a dolgot.

2 éve vagyunk együtt ha ez számít. Illetve kérdezgettem tőle érdekli-e a lány neve vagy meg e mutassam neki de azt mondta, hogy biztos ne mutassam meg mert utána kitalálom, hogy őt érdekli és amiatt nézte meg. Semmit nem kérdezett a lányról. Kitalálgattam hülyeségeket, hogy biztos ismeri ezeket el is mondtam neki. De folyamat mondta, hogy miért ismerné és biztos nem ismeri. Mintha ideges lett volna attól, hogy én azt feltételeztem, hogy ismeri. Miután kicsit lenyugodott elmondta, hogy egyáltalán nem zavarná ha ismerné. Rengetegszer megkért rá, hogy fejezzem be mert nem féltékeny.

2022. jan. 17. 16:03
A kérdező szavazást indított:
Beteges vagy és a lány téged szeret nem kell neki a régi barátja
A barátnődnek a régi barátja kell
Ilyenen nem lennék ideges ne foglalkozz vele
36 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagyon beteges tesztelgetés. Szerintem hagyd abba.
2022. jan. 17. 16:08
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
ez nagyon gáz. tőled
2022. jan. 17. 16:13
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, én mentem kidobnálak, ha ilyen módszerrel (még az is 5 éveseknek való szint) "tesztelnél". Valami nagyon nincs rendben nálad. Igazi kattos vagy. Menj, kezeltesd magad. Szegény párod, remélem lesz esze és szakít.
2022. jan. 17. 16:22
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, ha nem ő szakít veled. Ezek iszonyat gyerekes és elmebeteg tesztelgetések. Hagyd abba.
2022. jan. 17. 16:49
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nagyon hamar ki fog belőled ábrándulni, ha ilyen aljas módon tesztelgeted, csoda, hogy még nem rúgott ki, megérdemelted volna. Hányingerkeltő vagy, nyugi, hamar rá fog jönni ő is.
2022. jan. 17. 17:16
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen tényleg létezik?😂😂😂😂😂
2022. jan. 17. 17:49
 7/20 A kérdező kommentje:
Számomra csak az érthetetlen, hogy amikor azt mondom hogy van akkor mintha ideges lenne. Ha azt mondom hogy nincs meg mosolyog.
2022. jan. 17. 17:51
 8/20 A kérdező kommentje:
De természetesen azt mondta ő erről nem tehet és hagyjam békén a hülyeségeimmel
2022. jan. 17. 17:51
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fogadd meg a tanácsát, és hagyd békén a hülyeségeiddel mielőtt kiba,sz.
2022. jan. 17. 17:56
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Én ezért kidobnálak. Képzeld magad az ő helyébe. Neked ez tetszene?
2022. jan. 17. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!