Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagáljak a ,,beszélnünk kell”-re ha már kb 20x játszuk el?
Meg nem kezdett neki a pszicho tanulásnak de tanul autodidakta módon, és nagyon jól csinálja, ezt merem állítani, és sok más ember is. Alapvetően nincs baj ezzel a fiúval. Xanit nem hobbiból szed hanem az antidepresszáns mellé, de már stabilan jobban van, csak ritkán kell xanax. Az tény hogy mások problémáiban profin tud segíteni, és a sajátját nagyon nehezen kezeli. Ez pedig kihat rám. De nekem is rengeteget segített. És az elmúlt egy évben nagyon sokat fejlődtem mellette, és ő is mellettem. Ez nem ment volna egymás nélkül. Nagyon komoly önismereti munka van mögöttünk, és eléggé összeköt minket. Tudom hogy hosszú távon megéri vele lenni. És ő is tudja hogy hosszú távon akarja velem. Nagyon tudatosan csináljuk ezt a kapcsolatot. De ez a hétről hétre való problemázás épp a nagy tudatosság miatt, hogy mindent meg kell beszélni, kikészít engem. És tudja ezt ő is.
Nem tudom te jó eg. Ez így nagyon bonyolult.
Ő is kapcsolat függő, és én is. Ezekből fakadóan valamilyen szintek kihasználjuk egymást. És ő bizonytalan, döntésképtelen, nehezen határozza el magát. De ő is nagy erőkkel dolgozik ezen. Érdemes szopni meg éveken keresztül míg mind a ketten rendben leszünk?
Nektek pszichológus kellene inkább nem egymás tönkretétele. Vagy egy párterápia.
Komolyan.
Ő biztos nem lesz rendben évekig, a pszichológiát félre értelmezi, neki rendszeres kezelésre kellene járnia! Továbbra sem írtál semmit, hogy mi baja hétről-hétre. Egészséges megoldás az lenne, ha pld. zavarja, hogy ma nem beszéltetek, akkor másnap szól, hogy hiányoztál, miért nem írtál egy sort sem. Rögtön meg tudjátok beszélni, nincs min rágódni hetekig.
És nem ő az egyetlen a kapcsolatotokban, akinek kellene szakember, cuki vagy, hogy mentegeted, de boxzsák vagy, akin a saját feszültségét vezeti le, ez nem problémamegoldás. Nem beszélve arról, hogy neked is van, és nem csak a kapcsolatfüggőség, bár nem beszéltél eddig róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!