Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagáljak a ,,beszélnünk kell”-re ha már kb 20x játszuk el?
Biztos, hogy nála ugyanolyan fokozatot jelent ez, mint nálad? Nem lehet, hogy csak te parázol rögtön attól, hogy nem mentél át valami mércén és szakításon gondolkodik ő meg nem gondolja ennyire tragikusan? Szóval fakadhat ez a te önbizalomhiányodból is. Persze ez csak találgatás.
Esetleg legközelebb te mondd neki, hogy "valamit meg kell beszélnünk" :D És beszéljétek meg ezt. Hogy most tényleg elégedetlen folyton veled? meg akar-e változtatni, mert különben mégsem illetek össze? Mert így a te szemszögedből nézve rád ragaszt egy csomó bizonytalanságot.
Egyébként nem tudom, mióta vagytok együtt, de talán minden kapcsolatnak van ilyen szakasza, amikor lelohad a lelkesedés és kicsit kezdjük reálisabban látni és mérlegelni a másikat és kezdődnek ezek az összecsiszolódások, amik vagy mennek vagy se.
Beszéld meg vele, hogy igen mindkettőtöknek rossz, ne ezen agyaljon, hanem, hogy fél év múlva megoldódik.
Jó kérdés, hogy ezek miről szólnak, mert lehet, hogy nem is a távolság a probléma! Mondanál példákat?
3-as
Tény hogy én is kapcsolatfüggő vagyok és elég rossz az önbecsülésem. Tudja ő is, és ő is ebben a cipőben járt/ jár ( amúgy pszichológus tanonc). Epp ezért nekem minden ilyen bejelentés nagyon leterhelő mert külső belső biztonságomnak annyi. Ezen dolgozok. De nem megy egyik napról a másikra. Ezért lenne könnyebb ha nem tenne rá egy lapáttal ezekkel. De tudom hogy fontos hogy ő is elmondja ami nehéz neki. Nyilván jobb mint elnyomni. De amúgy általában akkor van ilyen beszélgetés amikor több ideig van valami ami miatt nem érzi magát jól a kapcsolatban, és jön a vagy szakítunk vagy változtatunk. Amin én általában nem tudok. Pl ha azt mondja mennyire nehéz neki a távolság. Azt hiszem a találkozások érdekében meg a beszélgetések terén sem tudok többet tenni. De ez csak egy példa. És nem olyan dolgok amit el tud hessegtetni.. ha megpróbálja lenyomni előbb utóbb vagy megcsal, vagy otthagy. Így hogy szembe próbál nézni vele, xanax kell hogy ne szorongja és eméssze szét magát.
Ez így ilyen kell legyen. Közösen fogunk szopni minden apró hülyeségért? Majd megszokjuk vagy abba hagyjuk?
7-es Komolyan pszichológiát tanul? Remélem páciens nem kerül a kezei közé!
Nem akkor kell szólni, amikor beszélnünk kell van, hanem amikor érzi, hogy valami nem jó. Az, hogy xanaxot szed, az nem megoldás, talán kereshetne pszichológust, vagy egyszerűen elmondhatná, hogy mi a baja, akkor, amikor a problémát érzi, és meg tudnátok oldani feszkó nélkül. Erre nem az a megoldás, hogy gyűjti, majd rád zúdítja, hogy old meg! Komolyan kérdezem, hogy mit tanul, és hol, mióta, mert rohadt nagy baj van, ha ezt egyetemi keretek között tanulva ilyen középiskolás szinten akarja megoldani.
Azért kìváncsi lennék egy konkrét példára, mi az, ami nem oké, vagy milyen apróságok vannak, amikért muszáj szólni.
Picit úgy érzem kihasznál. Kellesz neki, hiányol, de a saját feltételei szerint kellene játszanod. Nem várhatja el, hogy mindig te legyél a tökéletes, jó kislány. Mert nem hiszem, hogy minden a te hibád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!