Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A ferfiak miért ódzkodnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiak miért ódzkodnak a család ház házasság gyerek feleség életmódtól?

Figyelt kérdés

Ez rossz lehet?

Rossz lehet vkivel egyutt élni házasságban meg kölykökkel?

Olyanra vágyom ami valójában egy nagy rakás sz.r? Es boldogtalan lennék feleségként egy kikacsintgato férj mellett aki szintén boldogtalan és felelősséggel pelenkázással házi feladattal visíto kölykökkel?

Csak magamban idealizálom a családi képet es valojában a boldogság szex szerelem egy sráccal és itt meg kellene állnom, nem akarni többet?

#hamis álmok
2022. jan. 13. 11:59
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%

37 voltam, folyt.: ja és mi a helyzet a feleségeddel? Vele kéne ezt elsősorban megbeszélni, mert ő a partnered, akivel meg tudjátok beszélni a nevelési kérdéseket. Nem szól rá a gyerekre, hogy ne csinálja?

Nem érthetünk mindenben egyet.. Vannak dolgok amik mennek, meg tudjuk beszélni, de nem mindent. Önálló ember máshogy látja a dolgokat, kompromisszumot kell hozni. Most oké nem lesz koszos a kocsi. És a többi ?? amiről nem tehet, mert gyerek ?

Illetve hiába mondtuk hogy ne nyúljon a konnektorba a fiam megtette. Nyáron raktam fel fi relét, mert itthon nem volt. Le is teszteltük, túlélte.. :)

Nem lehet mindent megtiltani.. Én szigorúbb lennék, de alapvetően az én rendezett életemet gyerekkel nem lehet csinálni..

2022. jan. 13. 15:07
 42/49 anonim ***** válasza:
67%

29/41nek és a többi családosnak/kisgyerekesnek/mintagyerekűeknek üzenem:

Kamaszkor jön és minden ami "kiskorban" rendben ment elpakolta a játékait, nevelés, szülői minta", minden megy szépen a kukába..

Lehet a 0/24 otthon levő anyuka mellett ilyen nem fordul elő...

Átlagy gyerekeknél vagy mindkét szülő dolgozik és este találkoznak, vagy elvált szülők nevelik, ahol mindkét szülőt kell pótolnia és még nevelni is.

Gyerek hangosan fordul 180'ot és az összes nevelési eszme megy a levesbe látható formában (inprinting formában 30ig kiderül mi érik be belőle, közvetlen visszaigazolás erről még nincs most).

Lehet választani az állandó HARC és játszmák között.

Szerintem 2 elválasztó út van a házasságba , kisgyerekkor és a kamaszkornál, ha a két fél egyébként egymással rendben is van.

2022. jan. 13. 15:30
 43/49 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nagyon átérzem, nálunk is ez van. Igaz, én harcolok azért, hogy maradjon valami belőlem és a dolgaimból. 😀

Én vágytam az anyaságra, de ezt a részét én sem szeretem. Meg azt, hogy szinte sosem vagyok egyedül, azt is úgy kell kiharcolnom. Gyerek előtt nem tudtam értékelni a magányt.

2022. jan. 13. 16:04
 44/49 anonim ***** válasza:
81%
Pont azért van ennyi szar család meg szar helyzet, mert az emberek még mindig csak azt a mesét tudják előadni, hogy milyen jó így élni...
2022. jan. 13. 16:05
 45/49 anonim ***** válasza:
87%
Őszintén nem értem, miért tabu reálisan látni ezt az egészet
2022. jan. 13. 16:05
 46/49 anonim ***** válasza:
67%

42: Tudom.. De én azon férfiak közé tartozom aki otthon nem akar harcolni.

Harcoltam az otthonunkért, harcolok a megélhetésért, ezek a harcok mennek, szerintem a sikeresebb kategóriába sorolhatom magam..

Azt hazamegyek.

Itthon nem akarok embereket irányítani, nem akarok önmagamért harcolni ez az én birodalmam. Itt nyugalom van illetve kellene hogy legyen.

Van aki felméri előre, van aki nem.

a kérdező utolsó mondata "Csak magamban idealizálom a családi képet es valojában a boldogság szex szerelem egy sráccal és itt meg kellene állnom, nem akarni többet?"

Ahamm, Örökös boldoogság szex szerelem..

Csináltam egy radart (nem erre vettem) ami jelez ha a gyerek jön át a szobánk felé, ez a családos férfinél a szex.. Csöndben titokban, de milyen jó hogy radarral tudom a távolságot mérni, és ha nem a fürdőbe megy ki hanem tovább megy akkor máris jön a jelzés :)

Ahamm.. Minden férfi ezt akarja...Vagy mégse ? :)

2022. jan. 13. 17:24
 47/49 anonim ***** válasza:
100%
És nőként is ódzkodom ettől az életmódtól.
2022. jan. 13. 17:51
 48/49 anonim ***** válasza:
24%

Annyiféle ember van és annyiféle indoka lehet valakinek arra, hogy miért nem szeretne családot, miért ne vállaljon gyereket. Nemtől függetlenül.

Kezdve azzal, hogy anyagilag nem úgy áll valaki, nem lenne képest eltartani egy családot, aztán van aki elvi meggyőződésből (childfree, asszem) mondjuk az elvekkel mindig szkeptikus vagyok,mert ott igen valószínű hogy más motiváció is van. Aztán van akinek nem is lehet gyereke, meddő. Van, aki nem talál hozzá megfelelő párt vagy ő maga nem elég érett és még sorolhatnám..

2022. jan. 13. 18:14
 49/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem szar ez az életmód, csak szimplán nem mindenki vágyik ugyan arra, mint te. Lehet, hogy neked jó életcél, de másnak meg egy rémálom lenne. És fordítva, lehet ami másnak jó, az neked lenne egy rémálom. Mindenki éljen úgy, ahogy szeretne, és csinálja azt, ami boldoggá teszi. Ha téged ez tenne boldoggá, akkor hajrá.
2022. jan. 13. 19:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!