Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A ferfiak miért ódzkodnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiak miért ódzkodnak a család ház házasság gyerek feleség életmódtól?

Figyelt kérdés

Ez rossz lehet?

Rossz lehet vkivel egyutt élni házasságban meg kölykökkel?

Olyanra vágyom ami valójában egy nagy rakás sz.r? Es boldogtalan lennék feleségként egy kikacsintgato férj mellett aki szintén boldogtalan és felelősséggel pelenkázással házi feladattal visíto kölykökkel?

Csak magamban idealizálom a családi képet es valojában a boldogság szex szerelem egy sráccal és itt meg kellene állnom, nem akarni többet?

#hamis álmok
2022. jan. 13. 11:59
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%
A kutatás valóban érdekes, a következtetések viszont nevetségesek. Pl. több fizetést ad a házas embernek a munkáltató? Hát, akkor ez a munkáltatónak nagyon nem érné meg...
2022. jan. 13. 12:27
 12/49 anonim ***** válasza:
29%
#11 elvileg megeri, mert a csalados ember be van fosva h elvesziti a munkajat. mivel az hosszu tavon a csalad elvesztesevel is jarhat. ugyebar a nok az oszinte erzelmek hivei, mindaddig amig a kanja nem lesz 1 munkanelkuli luzer. ugyanis akkor elmulnak az erzelmek.
2022. jan. 13. 12:29
 13/49 anonim ***** válasza:
97%
#12 az eszedbe se jusson, hogy egy férfi esetleg felelősnek érzi magát a családjáért, gyerekeiért, és belső indíttatásból akar tenni értük... (mert a családos ember valóban stabilabb munkavállalónak számít)
2022. jan. 13. 12:32
 14/49 anonim ***** válasza:
15%

10

Számomra nőként is az volt a tanulság, hogy a családdal zsarolhatóak az embere, hajatnak, lojálisak mert kell a pénz kenyérre (kalácsra, kinek mire).

2022. jan. 13. 12:33
 15/49 anonim ***** válasza:
69%
#13 Vegulis a felelem az belso indittatas. En azert nem orulnek neki ha munka kozben szoronganom kene. Igy azt melozok, amit elvezek csinalni es meg meg is fizetik. De ha 1ik nap lefo a kave, akkor sem esek ketsegbe.
2022. jan. 13. 12:34
 16/49 anonim ***** válasza:
32%
#14 Ja de nem engem. Felrerakom a havi 2.5-3 millamat h ha beutne a szar legyen meg penz rantottara meg futesre.
2022. jan. 13. 12:35
 17/49 anonim ***** válasza:
100%

16

Igen, értem én, de sokaknak nincsen erre lehetőségük, szerintem te is tudod, hogy nem vagy átlagos magyar családos.

A gyerekek mellett pedig sok esetben ott vannak a már idősödő szülők, akiket esetleg szintén támogatni kell, ha mással nem azzal, hogy mindig a fiatalok mennek látogatni, intézkedni stb.

2022. jan. 13. 12:47
 18/49 anonim ***** válasza:
22%

#16 Persze, hogy nem vagyok atlag magyar csalados.

1.Nem vagyok csalados, az elobb kifejtett okok miatt.

2.Nem vagyok atlagos

3.Nem magyarorszagon elek.

2022. jan. 13. 12:50
 19/49 anonim ***** válasza:
30%
4. Nincsenek idosodo szulok.
2022. jan. 13. 12:50
 20/49 anonim ***** válasza:

18

:D

Akkor...

Bár igaz a felmérés vmi nemzetközi példa, nem is az volt számomra az érdekes, hanem a fejtegetések és a kommentek és a saját ( vagy közeli) sanyarú tapasztalatok.

2022. jan. 13. 12:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!