Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A ferfiak miért ódzkodnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiak miért ódzkodnak a család ház házasság gyerek feleség életmódtól?

Figyelt kérdés

Ez rossz lehet?

Rossz lehet vkivel egyutt élni házasságban meg kölykökkel?

Olyanra vágyom ami valójában egy nagy rakás sz.r? Es boldogtalan lennék feleségként egy kikacsintgato férj mellett aki szintén boldogtalan és felelősséggel pelenkázással házi feladattal visíto kölykökkel?

Csak magamban idealizálom a családi képet es valojában a boldogság szex szerelem egy sráccal és itt meg kellene állnom, nem akarni többet?

#hamis álmok
2022. jan. 13. 11:59
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
81%

Én családosként leírom hogy én hogy élem meg. CSalád, viszonylag új ház, 2 gyerek, szép autók, ilyen ideális dolog.

Összejöttem a leendő feléeségemmel ő dolgozott én is, nekem akkor már megvolt a ház, pont akkor fizettem ki az utolsó részletet.

Ismerkedtünk midnen rendben volt, elmentünk nyaralni, jól éreztük magunkat.

Ő nagyon akart gyereket, én nem, azt végülis belementem.

Az életem megváltozott, most 9. éve hogy feleségem nem dolgozik, csak én vagyok a családfenntartó. Ezzel nincs gond, azért tanultam dolgoztam ennyit hogy megtehessem, ő javarészt elégedetlen, az 5 éves autó régi, a 3 éves mosógép régi, az otthon is rossz új ház kéne, ha elmegy valamit venni nem számít hogy mennyibe kerül.

Én vágyok egy monitorra 60e ft, de nem veszem meg, ő 120ért szemöldököt csináltat. Oké.

Nyaralni mennék, de minden sokkal több gyerekkel, voltunk, brutális.

Haverokkal mennék motorozni de nem lehet, mert a gyerekek, tudod, felelősség, NEKEM dolgozni kell és vigyázni magamra mert 20 évig gyereket kell nevelni, eltartani. Ez a dolgom.

Néha lemosom a motorokat, megsimogatom, majd vissza a garázsba nincs szivem eladni, csak tudom hogy ez már nincs.

Autóm is eladva amit szerettem, de vettem helyette egy suvot.

Igen, egy nagy hófehér batárt napfénytetővel, rühellem mint állat, de ez kell mert ugye a gyerek. Van ám 4 kerákpáros vonóhorogra akasztható vackom is :)

Kedenék annak örülni hogy leglább tiszta és szép, na nem. A bőr ülés csodás ahogy lefolyik rajta a joghurt, szarba lépnek és rá az ülés támlájára.. A biztonsági öv csatjával belül és szétvertek mindent.

Régen volt rendes sportkocsim, szép volt, csillogott, imádtam vele kanyarogni, kirándulni, MA van egy szétvert nagy koreai vackom 15 millióért úgy néz ki mint egy telisz.rt zokni..

Okéé tehát se motor se autó..

Nyaralás is limitálva.. Régen ázsiában (kedvenc földrészem) elvesztem akár 2 hónapra is, ekkor töltődtem fel és ott éreztem otthon magam.. Ez már nincs.

Köszi, ez volt az amit szívesen tettem, helyette szerelek polcokat bútort, lefestem a nappaliban a falat (24 órát nem bírt ki, csináljak róla fotót ?) az otthonom ahol minden tip top volt úgy néz ki mint egy csatatér, hazajövök ordítanak béke az irodámban fogad.

SZeretem a gyerekeimet, félreértés ne essék, de minden, minden ami örömet okozott nincs, fel van a gyerekekért áldozva.. Én csak egy gép vagyok aki a pénzt gyártja, az örömöm annyi amikor összebújunk a kislányommal az egy csoda, imádom szeretem. De ezért mindent feladtam.

Ez az én életem, másnak lehet hogy más, de szerintem nem egyedül vagyok és van aki átérzi részben vagy egészben ezt.

2022. jan. 13. 13:10
 22/49 anonim ***** válasza:
24%
#21 Koszonom, hogy megerositettel a hitemben es hallgatok nagyanyamra: "az okos ember a mas karan tanul..."
2022. jan. 13. 13:14
 23/49 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg olyan férfit és nőt ismerek, akik akarnak családot. Ahogy olyanokat is, akik nem szeretnének.
2022. jan. 13. 13:16
 24/49 anonim ***** válasza:
88%

21# Tanulságos volt olvasni az írásodat.

Szerintem aki legbelül nem vágyik családra, akiben nincs meg az a mértékű tudatosság, hogy mindenét az utódokba szeretné fektetni, az ne alapítson családot. Most ezt ne vedd személyesen magadra - általánosságban mondom. Akinek a belső világa a szabadság, a kalandok, az önálló élet felé húz, annak számolnia kell azzal, hogy a családért mindezt fel kell áldoznia. És még csak nem is "nagy valószínűséggel". Hanem biztosan. Mert családosként is lehet kikapcsolódás, de az nem AZ a kikapcsolódás... És persze sokan felhördülnek, amikor valaki ezt kimondja, mert akkor elhordják felelőtlennek meg hogy "még nem nőtt fel".

Szerintem meg pont az a felelőtlenség, ha úgy vállalunk gyereket, hogy nem vagyunk tisztában a saját életcélunkkal, csak azért csináljuk hogy "legyen valami".

2022. jan. 13. 13:24
 25/49 anonim ***** válasza:
91%

21-es, bocs, ezt nagyrészt te csináltad magadnak a feleségeddel karöltve.

Ha egy nő nem dolgozik, akkor sok esetben olyanná válik, mint amit a feleségedről írtál. Nem tudom, melyikőtök akarta, hogy ne dolgozzon a feleséged, de nem lett volna szabad hagyni vagy pláne biztatni erre.

Ha két keresős családmodell van, akkor talán a motorozás is (persze ésszel) beleférhet, mert nem ott állnak, ahol a part szakad, ha netán történik veled valami.

Az én gyerekeim vízen kívül soha semmit nem ettek és ittak az autóban. Ez csak szoktatás kérdése. Igaz, nekem nem SUV-om van, (ez is hülyeség, hogy gyerekkel az kell) csak egy sedan személyautóm.

A nappaliban a falat a festő fesse, ő ért hozzá, én nem. Ha egy hónap múlva tud jönni, hát akkor lesz lefestve. Ha a feleségemnek nem tetszik, felőlem nekiállhat ő is, legalább lesz mit rendbe hoznia a festőnek. :-)

Az ázsiai nyaralás tényleg sok évre el van halasztva, azért ha megnőnek a gyerekek még mehettek együtt vagy akár kettesben a feleségeddel.

Nekem előtte voltak külföldi útjaim, ennél azért kisebb lélegzetűek, Európában. El kell fogadni, hogy az akkor egyedülállóként időben is, anyagiakban is belefért. Most nem fér bele. Ha megnőnek a gyerekek, talán egyszer együtt belefér. De én örülök, hogy akkor azt láthattam, nem lesz bennem hiányérzet, ha soha többé nem jutok el oda. Viszont cserébe élmény a gyerekekkel a leghétköznapibb balatoni nyaralás is. Én nélkülük nem is mennék nyaralni, egyszerűen hiányoznának.

Azt aláírom, hogy másfajta élet ez, felelősségteljesebb, de olyan örömökkel is jár, amiket kár lett volna kihagyni az életemből.

2022. jan. 13. 13:29
 26/49 anonim ***** válasza:
64%

#21 Hát baszki majdnem elsírtam magam az írásod alatt!!

Olvasd el a #4 hozzászólását és gondolkodj el rajta! Az ,hogy idáig jutottatok a házaséletben az nem CSAK a gyerekek és az asszony hibája! Te hol voltál mikor elszaladtak a dolgok? Mikor családot kezdtetek tervezni mire gondoltál? Hogy lesz majd?

Gyerekkel minden borul!

De rengeteg mindent kapsz is! De akinek a csilli-villi autó vagy a kurvák nemes pi..ja jelenti a mindent az ne vágjon bele!!!

50F

2022. jan. 13. 13:34
 27/49 anonim ***** válasza:
86%

26# Azért 21-es nem a k.vák p.járól írta a kisesszéjét. Olvasd csak el, szerintem nagyon nagyon sok családban előjönnek ezek a problémák.

Most tök mindegy, ki a hibás, attól ezek valós problémák

2022. jan. 13. 13:39
 28/49 anonim ***** válasza:
87%

#27 Valóban ,ő nem de az előtte szólók között sok rinyált ,hogy mi lesz ha nem lesz punci???

Ezektől csak kérdezem: mi lesz akkor betegség okán nem lesz szex? Legális alkalom a válásra attól akinek örök hűséget fogastál jóban-rosszban?

Egyébiránt #21 mindet elsiratott az életben kezdve a sportkocsijától az ázsiai két hónapos turnéig!

Nem kell mindent feladni azért mert gyerek lett! Én is motoroztam és ma is motorozok. Lehet kevesebbet de akkor is!Viszem a fiamat és kerülünk egyet!

Aki családosnak adja a fejét annak a családban kell megtalálni a boldogságot!

#21 csak a pénzt termeli hozzá!Ezt ő alakította így!

2022. jan. 13. 13:51
 29/49 anonim ***** válasza:
88%

Amit 21 ír, nagyrészt igaz. Ugyanakkor ez egy kb 10 éves intervallum, ami sajnos vagy nem sajnos, nagyon gyorsan errepül.

Egy 9-10 éves már tud kulturáltan létezni a kocsiban, nyaraláson. Ott lehet hagyni nagyinál, ha elszöknétek pár napra feltöltődni, stb.

Mikor 2-3 éves volt a kicsi, azthittem, ennek a mókuskeréknek, nemalvásnak, hisztinek sose lesz vége.

Most 7 éves és már látom a fényt az alagút végén. Már elrakodik kis segítséggel a szobájában, nyugiban végigüli az utat a kocsiban. Lehet tőle pihenni, megnézni egy filmet, mert eljátszik hosszabb ideig, nem kell már a seggében lenni, hogy ne tegyen kárt valamiben vagy magában, egyedül öltözik, eszik, stb, milliószor könnyebb mint 5 éve ilyenkor.

Szóval ha jól választasz társat, az első pár év a húzós(de a legcukibbak is ilyenkor a törpék, azt meg kell hagyni, sok a móka-kacagás a terhek mellett), aztán egyre könnyebb lesz és lassan újra belefér sok minden ami régen.

2022. jan. 13. 13:58
 30/49 anonim ***** válasza:
10%
#29 En azert inkabb azt a 10 evet is megsporolnam. Masfelol pedig azalatt a 10 ev alatt a nodbol egy elnyutt asszony lesz, szoval jo h majd akkor eljutsz vele ujra Firenzebe csak mar nem lesz hozza gusztusod.
2022. jan. 13. 14:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!