Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek ha a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek ha a másik elsírja magát?

Figyelt kérdés
Olyan helyzetben amikor a kapcsolatotokról van szó illetve annak jövőjéről.
2022. jan. 12. 17:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem? Mi lenne? Ez egy intim együttlét, miért ítélném meg ezért, és főleg miért adnám ki ezt mások felé? A véleményem az, hogy 2 emberre tartozik és senki másra.
2022. jan. 12. 17:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Igaz,de nem jut eszedbe hogy nem csak a manipuláció miatt teszi h elérje amit akar, vagy h hasson rád?
2022. jan. 12. 17:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem az egyes vagyok.

Kérdező, nekem nem jut eszembe. És tudod miért, mert ismerem a párom és megbízom benne+nem vagyok olyan debil, hogy egy random érzelmi reakciót ilyen banálisan azonosítsak.

2022. jan. 12. 17:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Komoly érzelmei lehetnek a másik felé, vagy önmagában vannak régi, fel nem dolgozott érzelmek, gondolatok.
2022. jan. 12. 17:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Rólad és a barátodról/barátnődről van szó? Bocs de ez így kicsit értelmetlen úgy hogy nem észleteted. Ha elsirja magát az nekem azt jelenti hogy érzi hogy baj van és fáj neki. Mi lenne erről a véleményem? Semmi. Van ilyen.
2022. jan. 12. 17:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerjük se az illetőt se a kapcsolatotokat, úgyhogy így ennek a kérdésnek nincs értelme.
2022. jan. 12. 17:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha felmerül bennem, hogy manipulálnak, akkor az más kérdés. Ha a másik nem őszinte, akkor én az leszek és megszakítom a kapcsolatot.
2022. jan. 12. 17:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem jut eszembe, ha jogosnak érzem a gondolatot, megpróbálok javítani rajta. Amennyiben nem az, megkérem magyarázza el részletesen.
2022. jan. 12. 18:10
 9/10 anonim ***** válasza:
63%
Mar megint te vagy az? Az elozo kerdesednel is megirtam, hogy nem, nem manipulacio. Pusztan csak a parod ilyen boldogtalan veled/melletted es ezt valtod ki belole. Ahelyett, hogy azon agyalsz, hogy o milyen mentalis hadviselest folytat ellened nem szeretnel azon elgondolkozni, hogy te mit csinalsz szerencsetlennel?
2022. jan. 12. 18:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Kiábrándító
2022. jan. 12. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!