Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érez valamit írántam a tanárom?
Nem..ha utal arra hogy bejössz neki, pl.: kérdezősködik van-e barátod, vagy hogy mit csinálsz suli után stb..
akkor azok lépések. De ez hogy hogy előre köszön lehet szimplán csak udvariasság. Ha jobb jegyet ad mint érdemelnél, vagy megkéri hogy maradj ott segíteni neki hogy tudjon veled beszélgetni ilyenek.. na ezek már jelek. Mert meg akar ismerni közelebbről. Várj! Ha tényleg akar valamit akkor jelezni fogja.
Nem. Ez lehet csak szimplán tanár-diák barátság, mert azért ilyen is előfordul. Ha konkrét dolgokról beszélgettek, pl. mit csináltál hétvégén, barátod van-e, érted, ha érdeklődik felőled, de kicsit már olyan dolgokról ami magánélet, akkor bejössz neki. Amúgy ilyenkor te is automatikusan felfújod a dolgokat, tehát ha rád néz, vagy kedvesen szól hozzád, azt lehet ő minden diákjával megteszi, mert ilyen ember alapból. Ezzel azt akartam mondani, nézz a dolgok mögé, mert hajlamos az ember ilyenkor picit túlozni. Minden mozdulatában azt látja, hogy húú most néz, már megint. Tetszem neki stb..
Én azt tanácsolom neked, próbáld elfelejteni. Nekem több mint másfél év után sikerült, nem foglalkoztam vele, levegőnek néztem és egyik napról a másikra éreztem hogy már nem úgy tekintek rá mint férfira, hanem mint a tanáromra. Hidd el ha nagyon akarod menni fog ;) Biztos fogsz magadnak találni egy olyan fiút aki szeret. :)
Ő szerintem ha akarna sem lépne, mivel nem lehet neki.
Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!