Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy tanarom, akibe total...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy tanarom, akibe total bele vagyok zugva...Vajon mit erez irantam?

Figyelt kérdés

Van egy tanarom, akibe total bele vagyok zugva :X

es mikor kettesben vagyunk olyan kedves tud lenni, ha akar :X es altalaban akar...de oran velem nem joufej :( sot :(( szoktunk levelezni, meg chatelni, es akkor is nagyon imadnivalo, szuper viccces, kedves....:) alompasi... >:D< nagyon vicces figura, altalaban mindig vicccelodik, de vlm oran nem :(( anal inkabb mikor kettesben vagyunk :) :> :D szereteeeeem :P :> de nemtom mit tegyek :( tudom nem helyes, es oszinten le is tettem arrol, hogy megszerezzem, csak kivancsi lennek, hogy szerintetek mit gondol rolam? multkor feltettem egy viccet, amin en "megsertodtem" de kiderult, hogy szeintetek tetszem neki..;) nemtudom...mit erez? utal, csk nem akar megbanani. Szeret (szerelmileg) csk fel ? esetleg kedvenc diakja vagyok? vagy egy ugyanolyan atlagos diakja mint barki mas??? Segitsetek pls! Ja es ugy vettem eszre h velem kicsit kivetelezett az utolso dogan...

2009. márc. 25. 15:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

ezt a történetet megírtam már egy másik hasonló lánynak is, de bemásolom ide hátha segít. azóta mióta leírtam megint jó idő telt el, és a csaj még mindig nem tudta elfelejteni a volt tanárát, pedig már 21 éves :S azóta sem volt egy értelmes kapcsolata... de inkább olvasd el:

a legjobb barátnőm 6 évig volt szerelmes a tanárába. végigcsináltam vele azt az időt, ő totál rossz úton indult el, megpróbált a tanár bizalmába férkőzni, aki végülis engedte, és mikor a barátnőm azt hitte h kölcsönös az érzés érettségi után bevallott mindent a csávó meg nagy szemeket meresztett és kiröhögte. ennyit erről. persze elfelejtette őt viszonylag hamar, de rájött h nem is ismerte igazán. azt tudta hol lakik kik a szülei mit szeret enni, stb, de hogy milyen a gondolkodása, az életfelfogása, mik az érzelmei arról semmit. így pedig nem lehetett szerelmes vagyis rájött h 6 évet elcseszett az életéből arra, hogy egy álomkép után futott.

remélem tanulságos sztori :)

2009. márc. 25. 15:43
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló helyzetben vagyok. Egy tanár állandóan kivételezik velem, olyakor-olykor segít dolgozatoknál, óra után odajön beszélgetni, hangosan köszön nekem, stb. A különbség csak annyi, hogy én nem vagyok belé zúgva és úgy tudom, neki is "csak" kedvenc diákja vagyok.

Nem szeretnélek elszomorítani, de szerintem nálad is ez a helyzet, próbáld meg kiverni a fejedből!

2009. márc. 25. 15:43
 3/16 A kérdező kommentje:
Ok, de szerintetek bele tartozok ebbe a kedvenc diak kategoriaba? Es van meg egy kis apro reszlet. velem altalaban komolyan beszelhet, komolyan vesz
2009. márc. 25. 16:04
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a tanári asztal túloldaláról nézem a dolgokat.és igen vannak olyan diákjaim is akikkel jobb viszonyt ápolok a többinél- vannak iskolán kívüli közös programjaink, jókat "hülyülünk", felköszöntjük egymást szülinapon, de ennyi. Nincs szexualitás, ha valamelyikük mégis közeledne egyből hárítok,persze tapintatosan. Rossz élményem is van ezzel kapcsolatban; túl közel engedtem valakit- nem akartam megbántani, utána meg nagyon nehezen bírtam leállítani az illetőt.Hihetetlen dolgokat terjesztett a csaj, pedig mégcsak egy puszi sem volt és mégis:(
2009. márc. 25. 16:13
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
A tanár/diák kapcsolatban tabu téma kell, hogy legyen a szex!
2009. márc. 25. 17:05
 6/16 A kérdező kommentje:
De nincs szo sexrol!!! meg hasonlorol sem! csak annyi, hogy tetszek-e neki, vagy egyaltalan a kedvenc diakja vagyok-e....
2009. márc. 25. 17:50
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
kedvel téged, talán mert jobban érdekel a tárgy amit tanít, de semmi komolyat nem érez irántad. ez van. egy felnőtt férfinak több kell, mint egy fiatal, 10enéves lány, főleg egy tanár van tisztában ezzel, aki körül van véve ilyen lányokkal és ismeri őket.
2009. márc. 25. 17:58
 8/16 anonim ***** válasza:
73%
Kérdezd meg tőle. Nem vagyunk gondolat olvasók.
2009. márc. 25. 18:31
 9/16 A kérdező kommentje:

Megkerdezni nem merem...:-s

de tudom, hogy nem szerelmes belem, vagy ilyesmi, de szerintetek en vagyok a kedvence? annak ellenere, hogy sokszor velem olyan goromba...x( vagyis nem goromba csk mig a tobbiekkel viccel velem komoly...:) es en ennek orulok, mert ezek szerint komolynak gondol, de a kornyezetemben elok szerint ez annak a jele, hogy belolem elege van, mertt igaz ami igaz en megyek terkepert, volt h reggel talalkoztunk az uton(de azt nem en inteztem ugy, hanem ugy sikerult)

2009. márc. 25. 18:57
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg messze nem éli meg olyan komolyan, mint te.

Én is azt mondom, inkább keress mást.

De, ha ez kitart az iskola végéig - utána szabad a vásár! Csak vigyázz, nehogy ő is nagy szemeket meresszen, ha eléállsz!

2009. márc. 26. 02:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!