Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy tanarom, akibe total...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy tanarom, akibe total bele vagyok zugva...Vajon mit erez irantam?

Figyelt kérdés

Van egy tanarom, akibe total bele vagyok zugva :X

es mikor kettesben vagyunk olyan kedves tud lenni, ha akar :X es altalaban akar...de oran velem nem joufej :( sot :(( szoktunk levelezni, meg chatelni, es akkor is nagyon imadnivalo, szuper viccces, kedves....:) alompasi... >:D< nagyon vicces figura, altalaban mindig vicccelodik, de vlm oran nem :(( anal inkabb mikor kettesben vagyunk :) :> :D szereteeeeem :P :> de nemtom mit tegyek :( tudom nem helyes, es oszinten le is tettem arrol, hogy megszerezzem, csak kivancsi lennek, hogy szerintetek mit gondol rolam? multkor feltettem egy viccet, amin en "megsertodtem" de kiderult, hogy szeintetek tetszem neki..;) nemtudom...mit erez? utal, csk nem akar megbanani. Szeret (szerelmileg) csk fel ? esetleg kedvenc diakja vagyok? vagy egy ugyanolyan atlagos diakja mint barki mas??? Segitsetek pls! Ja es ugy vettem eszre h velem kicsit kivetelezett az utolso dogan...

2009. márc. 25. 15:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De nem akarok jarni vele, meg semmi! csk a kedvenc diakja akarok lenni, de a kedvenc az azt jelenti hogy csakis en a KEDVENC...ennyi... es nemtudom, hogy mit tegyek ennek eleresere, vagy mar elertem-e...
2009. márc. 26. 04:42
 12/16 anonim ***** válasza:

ha ráakaszkodsz elege lesz belőled. szerintem egy tanárnak nincs olyan h kedvenc diák, mondjuk én is voltam ilyen 'kedvenc' helyzetben mert nagyon szép fogalmazásokat írtam :) de mellettem még volt 2-3 ilyen kedvenc diák köztük fiúk is.

egyébként az lenne a legjobb ha végre belátnád h neked minden percben ő jár a gondolatodban, míg ő le se sz.ja az egészet, neki valószínű sokkal fontosabb problémái is vannak ennél... ha azt akarod h foglalkozzon veled akkor ráakaszkodsz és elérted h érezzen irántad valamit: kellemetlenséget, rossz közérzetet, feszültséget, idegességet. ha annyira bele vagy zúgva akkor ezt nem hagyod. különben is amíg érte vagy oda, esélyt se adsz a többi srácnak, elvesztegeted a legszebb éveid.

2009. márc. 26. 10:53
 13/16 A kérdező kommentje:
Igen, ha lenne mas srac. de nincs! mert senki nem tudja, hogy en szeretem a tanart, es soha egy srac se kozeledik felem. es igen o jar az agyamba 24bol 24 orat de nem akaszkodok ra, meg a sors is ugy hozza, hogy egyutt menjunk, talalkozzunk...es ezeket nem en intezem igy! Egyszer vakacioban egy supermarketbe (nalunk a varosba 5 oriasi ilyen van, es ez a supermarket mindkettonkhoz tavol van) talalkoztunk....Es mindig mikor elhatarozom, hogy kizugok belole,e s talan egy ici picit sikerul is, tortenik valami. Vagy megint tok aranyos lesz, vagy talalkozunk...
2009. márc. 26. 13:57
 14/16 A kérdező kommentje:

sikerult kiszeretnem belole...rajottem, hogy mi is volt a helyzet. az elejen meg birt engem, de mikor tul sok volt a veletlen, meg tul sok segitseget kertem tole, tul sok mindenben szerepet akartam kapni, ami a tantargyahoz kapcsolatos elege lett belolem, csak nem akart szemet lenni. de ma pl. tisztara az volt...:( de mindegy mar elegem van belole...:((

es nagyon faj, de tul kell tennem magam rajta! :|

ugy erzem hogy utalom, de azert egesz nap meg mindig o jar a fejembeee...nmtom mit tegyek :( de erre nincsmegoldas tudom, ez csakis erzesekbol all...es ezt nem lehet iranyitani

2009. márc. 27. 14:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Nézz szét a környezetedben egy neked való pasi után.Normális tanár nem kezd a diákjával, örülök, hogy nem halt ki teljesen az ilyen etikus pedagógus:)
2009. márc. 28. 08:38
 16/16 A kérdező kommentje:
Uj fejlemeny! az maradt, hogy utalom, de egesz nap o jar az agyamba, szal nem tudtam igazan kizugni belole...:| de volt meg egy dogank, amirol en szoltam, hogy elrontottam, es azt mondta az osztalynak, hogy elvesztette, szoval nem irta be. nagyon rendes emiatt :X tegnap azert volt olyan fura sztem mert meg beteg volt... legalabbis remelem...mert nem csak velem volt szemet. es arrol van szo, hogy azerrt mert nem akarok vele kulonosebb kapcsolatot, nm szeretnem ha utalna, vagy ilyesmi... koszi a vlaszokat!
2009. márc. 28. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!