Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nőknél egy férfi zsugorisága...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél egy férfi zsugorisága milyen mértéktől kezdve szakítóok?

Figyelt kérdés

Ha a férfi a párod, akkor a férfi anyagi lehetőségeihez képest mi az mérték, százalékos arány (ha ez így kifejezhető), ami alatt ha nem osztja meg veled akkor szakítassz vele?

Érdekes válaszok születhetnek ha mondjuk elképzeled, hogy mi van ha a párod egy átlagos keresetű, egy jómódú, egy milliomos vagy egy milliárdos férfi stb. (számos variáció és vagyoni helyzet létezik)

Ha van kedved írd le külön-külön mindegyikre vonatkozóan a véleményed.

2022. jan. 9. 19:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
60%
Itt olvastam, hogy a pasi megszabta szó szerint a csajnak, mennyi WC papírt használhat. Nekem olyan volt, hogy ex üvöltött velem, hogy nem engedhetjük meg magunknak a 20 Ft-os zacskót a péknél. Én olyat, h "dehaddkapjakvirágot" sosem vártam el, mert az a szememben gizgaz, aminek semmi értelme, se haszna. Sőt, meglepnie se kell a pasinak, ha megtetszik valami, egyszerűen csak megbeszéljük, mikor van rá keret, és akkor megveszem. Ő ugyanígy. Azt se várom el, hogy megetessen itasson az első randin, elvégre akkor még majdhogynem idegen, miért kéne a pénzéből táplálnia. Ezen kívül meg egyenjogúság van, ki tudom fizetni, amit megeszek.
2022. jan. 10. 06:44
 12/22 anonim ***** válasza:
78%

A fukarság egy beállítottság. Az ilyen nem spórol, hanem árgus szemekkel lesi, mit fogyasztok. Ha sajnálja tőlem, akkor nem szeret. Csak a pénzét szereti. Kell a fenének egy skót f.sz

Az ilyenek az ágyban sem érnek semmit. Ott is azt lesi, pontosan visszakapja-e amit beleadott.

Én az önzetlen, felszabadult férfiakat kedvelem. Kiábrándító, aki csak a pénzéért izgul minden percben.

2022. jan. 10. 22:51
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem volt olyan akitől semmit nem kaptam, úgy jött randira. Se egy víz se egy üdítő semmi. Egy apróság se.

Vége is lett, ez egy számomra taszító jellemvonás.

Pasik! Soha ne menjetek üres kézzel a csajjal találkozni, egy csoki is megteszi.

Én hónapokig találkozgattam vele, szerelmes voltam és mégis kiábrándultam.

A nők egyszerűen szeretik az apró figyelmességeket.

2022. nov. 16. 17:21
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van itt az egyik csajnak, hogy akit anyagilag földhözvág egy virág vagy egy csoki vagy egy fagyi, vagy egy vacsora, annak nem a randizgatással kellene foglalkoznia, hanem az egyéb problémáit kellene megoldania előbb.
2022. nov. 27. 03:53
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem a tenyerén hordoz a férjem, én ezt szeretem. És azt is tudom hogy ha elválnék, könnyen találnék szintén ilyet magamnak. Én nő vagyok, velem ne szórakozzon valaki hogy nem tud meghívni egy üdítőre, ha nem tud, akkor ne csajozgasson. 20 évesen én semmit nem vártam el a pasiktól állandóan szerénykedtem. Nem is kaptam semmit. Volt aki kifizettette velem a disco belépőt amikor a barátai nem látták, volt aki meghívott egy fagyira utána üldözött a munkahelyen hogy most én jövök. Most 40 vagyok, de tisztában vagyok azzal hogy ha kell valami ki kell mondanom. A férjem meg sem merné tenni hogy zsugoriskodjon velem. Tudja hogy bármikor találok olyat amilyet én akarok.
2023. júl. 3. 22:21
 16/22 anonim ***** válasza:

Már ha felhozza gyakran az anyagiakat, akkor sem kellene mert anyagias. Ez tapasztalat! Volt aki folyton panaszkodott h nincs pénze. El is hittem neki, nem zavart mert szerettem. De amikor ingyen hozzájutott egy belépőhöz és a barátjával ment, instant kuka lett. Csak velem volt fösvény, soha semmit nem kaptam tőle nem hívott meg semmire és amihez ingyen jutott hozzá azt is sajnálta tőlem. Végtelenül kiábrándító , pedig azt hiszem nem túl sokszor szerelmes az ember. Eljön egyszer kétszer tízszer üreskézzel a randira , utána lelép wellnesezni mással mert ajándékba kapott 2 belépőt. Biztos nagyon élvezte. Maga a gesztus volt annyira undorító, hogy amikor újságolta , rá 2 napra szakítottam vele és csak írásban, magyarázat nélkül. Annyit sem érdemelt tőlem. Nem hogy főtt kajával várjam. Nekem többet nem lesz senkim. Kiábrándultam teljesen. Én mosnék főznék takarítanék egy pali után ő meg rohangálna haverozni, lehet hogy nyaralni is vele jár.

Olyan ember meg ritka aki használható. Mert azok már elkeltek.

2023. júl. 29. 01:23
 17/22 anonim ***** válasza:
#16: És az ilyenek miatt azok szívnak, akiknek tényleg nincs pénzük.
2023. aug. 12. 18:52
 18/22 anonim ***** válasza:
Ez a pénzéhes golddigger klub?
2024. máj. 12. 13:45
 19/22 anonim ***** válasza:

18

A válaszokat figyelmese újra olvasva nagyon nem úgy tűnik.

Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de a kérdésed alapján neked vannak nagyon komoly kihívásaid a szövegértéssel.

2024. máj. 12. 15:01
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem nem! Én a kérdésre reagáltam, nem olvastam a válaszokat.
2024. máj. 12. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!