Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél egy férfi zsugorisága milyen mértéktől kezdve szakítóok?
Ha a férfi a párod, akkor a férfi anyagi lehetőségeihez képest mi az mérték, százalékos arány (ha ez így kifejezhető), ami alatt ha nem osztja meg veled akkor szakítassz vele?
Érdekes válaszok születhetnek ha mondjuk elképzeled, hogy mi van ha a párod egy átlagos keresetű, egy jómódú, egy milliomos vagy egy milliárdos férfi stb. (számos variáció és vagyoni helyzet létezik)
Ha van kedved írd le külön-külön mindegyikre vonatkozóan a véleményed.
A fukarság egy beállítottság. Az ilyen nem spórol, hanem árgus szemekkel lesi, mit fogyasztok. Ha sajnálja tőlem, akkor nem szeret. Csak a pénzét szereti. Kell a fenének egy skót f.sz
Az ilyenek az ágyban sem érnek semmit. Ott is azt lesi, pontosan visszakapja-e amit beleadott.
Én az önzetlen, felszabadult férfiakat kedvelem. Kiábrándító, aki csak a pénzéért izgul minden percben.
Hát nekem volt olyan akitől semmit nem kaptam, úgy jött randira. Se egy víz se egy üdítő semmi. Egy apróság se.
Vége is lett, ez egy számomra taszító jellemvonás.
Pasik! Soha ne menjetek üres kézzel a csajjal találkozni, egy csoki is megteszi.
Én hónapokig találkozgattam vele, szerelmes voltam és mégis kiábrándultam.
A nők egyszerűen szeretik az apró figyelmességeket.
Már ha felhozza gyakran az anyagiakat, akkor sem kellene mert anyagias. Ez tapasztalat! Volt aki folyton panaszkodott h nincs pénze. El is hittem neki, nem zavart mert szerettem. De amikor ingyen hozzájutott egy belépőhöz és a barátjával ment, instant kuka lett. Csak velem volt fösvény, soha semmit nem kaptam tőle nem hívott meg semmire és amihez ingyen jutott hozzá azt is sajnálta tőlem. Végtelenül kiábrándító , pedig azt hiszem nem túl sokszor szerelmes az ember. Eljön egyszer kétszer tízszer üreskézzel a randira , utána lelép wellnesezni mással mert ajándékba kapott 2 belépőt. Biztos nagyon élvezte. Maga a gesztus volt annyira undorító, hogy amikor újságolta , rá 2 napra szakítottam vele és csak írásban, magyarázat nélkül. Annyit sem érdemelt tőlem. Nem hogy főtt kajával várjam. Nekem többet nem lesz senkim. Kiábrándultam teljesen. Én mosnék főznék takarítanék egy pali után ő meg rohangálna haverozni, lehet hogy nyaralni is vele jár.
Olyan ember meg ritka aki használható. Mert azok már elkeltek.
18
A válaszokat figyelmese újra olvasva nagyon nem úgy tűnik.
Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de a kérdésed alapján neked vannak nagyon komoly kihívásaid a szövegértéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!