Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy férfi aki fizet nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy férfi aki fizet nekem képekért, videokért, de többet akar. Hogy rázzam le?

Figyelt kérdés
Szóval már akarna közös programokat, ingyen.
2022. jan. 2. 12:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondd h nem
2022. jan. 2. 12:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
mondjál neki magas óradíjat
2022. jan. 2. 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk tílt tílt nem szól hozzá!
 4/6 anonim ***** válasza:
26%
Ennyire hogy lehetsz buta? Arcod legalább látszik? Ha ő fizet neked, akkor biztos lehetsz benne, hogy neki is fizetnek, magyarul ki tudja, hogy hány idegennek adta el a képeid meg a videóid.
 5/6 A kérdező kommentje:
Arcom nem látszik egyiken se , de a nevem tudja. Szerintem jól keres és megteheti mert kint van Németországban .
2022. jan. 2. 13:07
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
"Gratulálok". Emberkereskedő is lehet.... Tiltás mindenhonnan azonnal. Reméljük, nem voltál annyira hülye, hogy a lakcímedet is megadd neki!
2022. jan. 2. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!