Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parom idonkent inna es kb addig amig a vilagarol nem tud ha meg nem allitom a terveben? Bovebben lent...

Figyelt kérdés

Idorol idore rajon hogy alkoholba folytsa a banatat.

Szet fogunk koltozni ezt nyilvan nehezen viseli van hajlama az ivasra es opuszitot cselekedetei.

Kb 20 eve kuzdott anorexiaval es bulemiaval is. Igy neha most is van hogy nem eszik vagy tul eszi magat de szerencsere nem jar a wcre hanyni.

Mentalisan eleg labilis, tartok tole mi lesz vele ha szetkoltozunk az onpusztito hajlami miatt.

Ugy erzem a fent leirtak mar tulhaladjak a kepessegeim hogy en segiteni tudjak neki. Mi lehet a megoldas ?

2022. jan. 9. 08:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10%
nem szeretted eléggé, kevés törődést kapott! Szerinted valaki hip hop alkesz lesz mert nincs jobb dolga??
2022. jan. 9. 15:11
 12/15 A kérdező kommentje:

11. Valaszolo:Nem allitottam hip hop alkesz lett. Regebben is szerette az italt. Csaladjaban is teljesen ok egy vagy ket pohar bor leguritasa.

Relativ a szeretet elegsege.

Szerintem egyszeruen mas szeretet nyelvet beszelunk es ennek semmi koze ahoz hogy mennyire szeretem ot. Nem akarok neki rosszat. Ezert is irtam ki a kerdest.

2022. jan. 9. 15:19
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
az ölelés az elég alap.. Ha neked más az nem szeretet.
2022. jan. 9. 15:25
 14/15 A kérdező kommentje:
Rengetegszer megoleltem.
2022. jan. 9. 15:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Vagy összeszedi magát, vagy visszaesik és mondjuk meghal.

Nekem a legutolsó relapse-om odáig fajult, hogy 35 kilósra fogyasztottam magam és szó szerint napjaim voltak hátra.

2022. jan. 10. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!