Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi végighallgatja a problémáimat, de ő nem beszél magáról, sem a lelki világáról, az miért van?
Lássuk csak:
-azért mert intelligens, és nem akar a problémájával fárasztani.
- vagy pszichopata ezért szegényes a lelkivilága , nincs miről meséljen.
- vagy csak laza kapcsolatot akar, megfektetni..nem érdekli a maszlag, a lelkizés.
Kérdezz esetleg tőle hátha megnyílik neked.
Tényleg jó lehetséges opciókat írtak le. Azzal egészíteném ki, amit sok férfitől hallottam és én is tapasztaltam: Férfiként nem túl nyerő lelkizni. Férfiként, ha nincs odáig érted egy nő és elkezdesz a problémáidról beszélni, akkor megszűnsz a másik szemében férfi lenni, mert "egy férfi nem panaszkodik".
Ehhez jön még hozzá, hogy hiába mantrázzák sokan, hogy a nők mennyire figyelmesek és érzelmesek, a valóságban egyáltalán nem azok. A legtöbb nő, ha nem kap a képébe valami romantikus filmekbe illő túldrámázást, észre sem vesz apró dolgokat.
Ha ilyenek feltűnnek egy férfinek, akkor nem fogja erőltetni a lelkizést. Miért is tenné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!