Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy férfi végighallgatja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Girlll3 kérdése:

Ha egy férfi végighallgatja a problémáimat, de ő nem beszél magáról, sem a lelki világáról, az miért van?

Figyelt kérdés
Illetve teszi a célzásokat, hogy ki akar kezdeni velem, akkor mit érezhet irántam?

2020. febr. 18. 09:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
Hát kedves mert meghallgat, de ha ő nem beszél magáról csak célozgat hogy kikezdene veled elég gyanús hogy csak használni akar téged.
2020. febr. 18. 09:10
 2/11 anonim ***** válasza:
58%

Lássuk csak:

-azért mert intelligens, és nem akar a problémájával fárasztani.

- vagy pszichopata ezért szegényes a lelkivilága , nincs miről meséljen.

- vagy csak laza kapcsolatot akar, megfektetni..nem érdekli a maszlag, a lelkizés.

Kérdezz esetleg tőle hátha megnyílik neked.

2020. febr. 18. 09:20
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Kérdezel tőle bármit is?
2020. febr. 18. 09:25
 4/11 anonim ***** válasza:
25%
Ha nem kérdezik, akkor nem fogok magamról beszélni, mert úgy veszem nem érdekli. Ha kérdezed akkor meg azért mert nem akar róla beszélni, nem akarja magát gyengének, érzelmesnek mutatni.
2020. febr. 18. 10:05
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
Végighallgatod kedves kérdező? Érdekel amit mond,és figyelsz is rá? Volt olyan kapcsolatom ahol a párom mindig csak magáról beszélt. Ha próbáltam magamról beszélni,egyből beleszólt mert talált a mondandómban olyat ami rá is igaz,és azzal a lendülettel már megint ő mesélt magáról.
2020. febr. 18. 10:39
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Az előttem szólók leírtak minden lehetséges opciót. Te ismered őt, válaszd ki, szerinted melyik igaz rá.
2020. febr. 18. 12:54
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Tényleg jó lehetséges opciókat írtak le. Azzal egészíteném ki, amit sok férfitől hallottam és én is tapasztaltam: Férfiként nem túl nyerő lelkizni. Férfiként, ha nincs odáig érted egy nő és elkezdesz a problémáidról beszélni, akkor megszűnsz a másik szemében férfi lenni, mert "egy férfi nem panaszkodik".

Ehhez jön még hozzá, hogy hiába mantrázzák sokan, hogy a nők mennyire figyelmesek és érzelmesek, a valóságban egyáltalán nem azok. A legtöbb nő, ha nem kap a képébe valami romantikus filmekbe illő túldrámázást, észre sem vesz apró dolgokat.

Ha ilyenek feltűnnek egy férfinek, akkor nem fogja erőltetni a lelkizést. Miért is tenné?

2020. febr. 18. 13:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Meghallgat, mert meg akar dugni, de az ő élete nem tartozik rád. Ennyi kb.
2020. febr. 18. 13:33
 9/11 anonim ***** válasza:
54%
Lelki szemetesládának használod, így hát úgy is viselkedik. Majd ha nem csak panaszkodsz, te is flörtölsz vele akkor lehet belőle valami.
2020. febr. 18. 13:53
 10/11 anonim ***** válasza:
24%
Nekem erről az jutott az eszembe, hogy játszmázik, direkt ki akar használni azzal, hogy rólad mindent tud, így kiszámíthatóvá válsz neki, ami veszélyes.
2020. febr. 18. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!