Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Menjek ápolni a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjek ápolni a barátnőmet vagy ne? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

A huszas éveink végén járunk, pár hónapja vagyunk együtt, de még nem élünk együtt. A barátnőmről kiderült hogy kovidos, most lett pozitív a tesztje. Megfázásos tünetek, elment a szaglása. Más esetben nem is gondolkodnék rajta hogy átmenjek hozzá és mellette legyek, viszont nekem 3 hét múlva lesz egy nagyon komoly vizsgám. A vizsga nem halasztható, már befizettem a vizsgadíjat is és ha sikerül előléptetést kapok a melóban.

Ezért vacillálok hogy mi legyen, átmenjek-e mert ha igen akkor tuti elkapom én is és ha csak egy hétre kidőlök nem fogok tudni átmenni a vizsgán.

Ti mit tennétek ilyen esetben?

2022. jan. 9. 07:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ha nem is ajanlod fel, hogy kajat hozol bevasarolsz nekem, postara mesz stb, en is megsertodnek.

Voltam Covidos, es teat fozni is alig birtam, szoval ezek jolesnenek, de azert konkretan apolni nem kell.

2022. jan. 11. 09:51
 22/23 anonim ***** válasza:
#1 attól H be vagy oltva ugyan úgy lehetsz te is
2022. jan. 12. 03:58
 23/23 anonim ***** válasza:
Esetleg tényleg segíthetsz neki azzal, hogy viszel ebédet, bevásárolsz, viszel neki egy csokor virágot, hogy szép legyen a napja, és ezeket leteszed az ajtaja elé, aztán telefonáltok az ablak előtt. Így te se betegedsz le, de ő is érzi, hogy törődsz vele.
2022. jan. 12. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!