Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szemölcs a talpamon, taszítja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemölcs a talpamon, taszítja a barátomat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

27/N vagyok.

Kb. 4 éve van 2 szemölcs a talpamon, hiába kezeltem, távolította el bőrgyógyász az egyiket, rögtön kettő visszajött. Akkoriban, amikor kialakult, nagyon stresszes, durva időszakon mentem keresztül, az immunredszerem totál tropa volt.

Viszont azóta is szenvedek ezektől, már mindent kipróbáltam.

Nos, van egy új kapcsolatom 2 hónapja, ami ugye nem olyan mély, és a pasit zavarja.

Nem érti meg, hogy nem tehetek róla, hogy valamiért nekem nem múlik el, hiába kezelem, azon a talpamon visszajött. Mint írtam, az egyiket eltávolították, erre lett kettő.

Voltam vérvétel, minden oké. Lehet attól van, hogy a súly oda tevődik nagyon, nem tudom, de a lényeg, hogy a pasit baromira zavarja, és teljesen elment az önbizalmam. Nem tudom, mit tehetnék.

Anno az exem is tele volt szemölcsökkel, de az sosem zavart engem, az O apja és anyukája is ilyen volt.

2022. jan. 8. 22:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

10#: Ez is olyan, hogy más-más embernél különbözőképen alakul ki.

Ez egy komoly probléma, fontos lenne elmenni ezzel dokihoz. Ismerősnek is van, kezelni kell. Ott van egy módszer (fagyasztásos módszer), azt szokták alkalmazni: vannak gyógyszertárban vehető készítmények, de azok nem olyan jók.

De a doki az első, mert lehetséges az is, hogy ha elkezded kezelni az egyik helyen, akkor megjelenik arrébb, ez meg már összetettebb szervezeti probléma, amihez gyógyszer használata is fontos.

2022. jan. 9. 08:07
 12/16 anonim ***** válasza:
68%

Nekem sebészeten távolították el a szemölcsömet..de engem zavart, azért is váltam meg tőle.

Ha téged nem zavar akkor a pasitól válj meg. Ő tökéletes, hogy így kritizál?

2022. jan. 9. 08:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

11#

Szülés után alakult ki, szoptattam , meg a babával is gond volt ..

7 hetesen műtötték is, elég komoly volt.

A családban is haláleset történt, a sógorom, a legjobb barátnőm...

Ezután vettem észre, hogy fájdogál a talpam, és sorra jöttek ki.

Próbálkoztam sok mindennel, de valószínű a lelkiállapot közre játszott, így az immunrendszer is gyenge lett.

Végül bőrgyógyászaton a nagyon erős fagyasztóval kezelték.

2022. jan. 9. 09:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekemnek voltak az ujjain, orvos szetint azonnal kezelni kell, mert fertozo es egyre tobb lesz. Balovan igy van, borgyogyadzaton eros fagyasztas kell, de ugy h holyagos legyel.
2022. jan. 9. 11:13
 15/16 anonim ***** válasza:

A talpi szemölcs rettentően tud fájni, mert befelé nő a gyökere és nyomja az idegeket.

13 -as voltam

2022. jan. 9. 14:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Lézerrel, elektromos kauterizációs kezelésre menj, a hőre a legérzékenyebb. Adasd be magadnak a hpv oltást, valamennyit a szemölcsön is javít.
2022. jan. 9. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!