Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem bemutatni a barátomat a szüleimnek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval én egy alapvetően nagyon konzervatív családból származok. A gyerekkoromat végig beárnyékolta a rasszizmus és a szüleim is mindig vagy egy nagyon sudár magyar vagy egy hasonlóan jóképű görög fiú mellett képzeltek el - mivel apa is görög. Én viszont már nem élek otthon, nem osztom a nézeteiket és egy ideje már Kínában tengetem a napjaimat az egyetem miatt. Itt találkoztam a barátommal is, akivel már egy féléve együtt vagyunk. Habár nem tud magyarul most hogy haza jövök őt is magammal szeretném hozni, de félek hogy apám hozzávágja hogy "az egész covid a kínaiak miatt van" vagy anyám egész végig úgy fog ránézni, mint a véres rongyra. De azt meg nem mondhatom neki, hogy "hé ne gyere már velem haza" mikor én már rég ismerem a szüleit. Nem tudom mit tegyek segítség!2021. jún. 9. 16:28
1/6 anonim válasza:
Hazudd azt, hogy hármasoztál beheroinozott állapotban 3 muzulmán négerrel és nem tudod melyik a gyereked apja. Hagyj egy kis hatásszünetet, aztán mondd, hogy csak vicc volt, kínai a barátod.
3/6 anonim válasza:
Egy eleve vegyes család ilyen kirekesztő, hát szép kilátások..
Szerintem készülj a legrosszabbra, és reméld a legjobbat. Nem ártana a barátodat, és a szüleidet is felkészíteni a találkozásra. Ha rosszul sül el, akkor legyen máshol szállás lehetőségetek az itt töltött időre, leszervezett programok a barátokkal, hogy mégis legyen pozitív élmény is.
4/6 anonim válasza:
En nem ia vinnem haza. Ki tudja atmeneti e a kapcsolat.
En azt mutatnam be akivel már az eljegyzés felé tendalunk. A tobbivel nem szorakoznék otthon
5/6 anonim válasza:
Mondd el nekik minél előbb, akkor nem lesz olyan sokkoló, mikor élőben ott lesztek. Szerintem ez a legjobb, amit tehetsz. Amúgy felnőtt vagy, ne az határozza meg az életedet, hogy ők mit gondolnak.
6/6 anonim válasza:
Hagyd dontse mar el a szulo kire kivancsi kire nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!